Se vives fóra de Europa debes obter unha Liña de Entrada, unha visa. Debe solicitar unha Visa de estudante a curto prazo. Comproba isto www.gov.uk/apply-uk-visa onde podes atopar como obter unha visa. Procuramos este sitio e, aínda que non estamos capacitados para asesorar legalmente, entendemos que se desexa solicitar unha visa, debe ter os documentos correctos, incluíndo:

  • seu pasaporte
  • A súa Carta de aceptación que confirma que foi aceptado para un curso e pagou as súas taxas. A carta tamén dará información sobre o curso.
  • Evidencia de que teña diñeiro suficiente para pagar a túa estadía no Reino Unido. Necesitará mostrar os teus extractos bancarios á Embaixada.

Se non ten éxito na obtención dunha visa, póñase en contacto connosco. Podemos axudar. Se non podemos axudar, debes enviarnos unha copia do formulario de denegación de visado e imos organizar para reembolsar as taxas pagadas. Reembolsaremos todas as taxas ademais dun curso de semana e tarifas de aloxamento para cubrir os custos administrativos.