Ako živite izvan Europe trebate dobiti ulaznu dozvolu, vizu. Trebate se prijaviti za Short-Term Student Visa. Provjerite ovo www.gov.uk/apply-uk-visa gdje možete pronaći kako dobiti vizu. Istražili smo ovu stranicu i, iako nismo kvalificirani za pružanje pravnih savjeta, razumijemo da ako želite podnijeti zahtjev za vizu, morate imati ispravne dokumente, uključujući:

  • Vaša putovnica
  • Vaše Pismo priznanja koje potvrđuje da ste prihvaćeni za tečaj i plaćali svoje naknade. Pismo će također dati informacije o tečaju.
  • Dokaz da imate dovoljno novca za plaćanje boravka u Velikoj Britaniji. Morat ćete pokazati svoje bankovne izjave Veleposlanstvu.

Ako niste uspješni u dobivanju vize, molimo kontaktirajte nas. Možda ćemo vam moći pomoći. Ako vam ne možemo pomoći, morate nam poslati kopiju obrasca za odbijanje viza i mi ćemo dogovoriti povrat plaćenih pristojbi. Povrat ćemo sve naknade osim tjednog tečaja i naknade za smještaj kako bismo pokrivali administrativne troškove.