Covid-19: we plan to re-open our wonderful school in Cambridge on 14 September 2020! Please look at the Fees page for information on discounts.

We will open our school according to UK official guidelines on social distancing and with appropriate safety measures regarding Covid-19.

We continue to offer online English classes in July, August & September.

Central Language School, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan sekolah basa Inggris pusat sing cilik, ramah, lan pusat kutha.

Our aim is to give you a warm welcome and an excellent opportunity to learn English in a caring, friendly atmosphere. Our courses, from Elementary to Advanced level, run throughout the year. We also offer exam preparation. We only teach adults (from a minimum age of 18).

Students from more than 90 different countries have studied with us and there is usually a good mix of nationalities and professions in the school.

Sekolah iki didegaké ing 1996 dening klompok wong Kristen ing Cambridge.

Apa siswa milih sekolah kita:

SISWA KELAS: Kelas cilik (rata-rata babagan siswa 6) kanthi maksimal 10 saben kelas

KOMPETENSI: Kabeh guru penutur asli lan CELTA utawa DELTA qualified

COSTS: We aim to keep our prices affordable

CARE: Kita duwe reputasi apik banget kanggo njaga lan metu saka kelas. Akeh siswa ngandhani sekolah kaya kulawarga

Tengah: We are close to the city shops, restaurants, museums, colleges of the University of Cambridge and bus station

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire saka Italia Aku bakal mulih karo barang-barang sing kebak hadiah, nanging luwih seneng pengalaman sing apik iki
  • Jia, China

    Jia, mahasiswa saka China Bu guru sekolah ramah lan apik. Kita bisa sinau akeh saka dheweke. Kanca sakelas kabeh.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman apik banget, ... apik banget ... aku sinau akeh ... babagan budaya Inggris. Para guru lan kanca sekolah pancen kagum.
  • 1