Sekolah Bahasa Pusat, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan minangka sekolah basa Inggris cilik, ramah lan pusat kutha. Kita cedhak karo toko-toko kutha, restoran, museum, perguruan tinggi Universitas Cambridge lan stasiun bis.

Tujuane kita yaiku menehi sambutan sing anget lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa ing swasana sing prihatin lan ramah. Kursus kita, saka tingkat Element nganti Lanjut, diluncurake sajrone taun. Kita uga nawakake persiapan ujian. Kita mung mulang wong diwasa (saka umur minimal 18). 

Siswa saka luwih saka 90 negara sing beda wis sinau karo kita lan biasane ana campuran budaya lan profesi ing sekolah kasebut. Kabeh guru duwe panutur asli lan nduweni kualifikasi CELTA utawa DELTA.

Sekolah kasebut didegake ing taun 1996 dening klompok Kristen ing Cambridge. Kita duwe reputasi kanggo ngurus banget ing njero kelas. Akeh siswa sing ujar manawa sekolah kasebut kaya kulawarga.

Kita ngatur sekolah miturut pamrentah Inggris lan Inggris Inggris, njupuk kabeh pancegahan sing dibutuhake supaya ora nyebarake Covid-19.  

UKURAN KELAS BARU: Kelas duwe maksimal 6 siswa supaya bisa njaga jarak sosial sajrone pandemi Covid. 

BIAYA DISKON: Pesenan sing ditampa ing tanggal 31 Mei 2021 bakal nduweni kualifikasi kanggo 20% diskon mati kabeh biaya kuliah. 

  • Irene saka Jerman, siswa CLS ing taun 2010 lan online ing 2021

    Kelas sampeyan menehi dhasar paling apik ing basa Inggris sing bisa dakbayangake. Nganti saiki, aku entuk bathi saka apa sing diwulangake saben dinane.
  • Chiara saka Italia, 2021 mahasiswa online

    Aku rumangsa kepenak banget karo kabeh guru ing kursus (dheweke pancen apik banget!) Lan aku seneng banget karo cara sing digunakake: mung sawetara minggu, aku rumangsa wis ngalami kemajuan sing signifikan! 
  • Anais, Spanyol, mahasiswa online 2021

    Muga-muga bisa bali maneh amarga aku seneng banget karo metode pendhidhikan sampeyan
  • 1