Central Language School, Cambridge, diakreditasi dening Dewan Inggris lan sekolah basa Inggris pusat sing cilik, ramah, lan pusat kutha.

Tujuan kita yaiku kanggo menehi sambutan apik lan kesempatan sing apik kanggo sinau basa Inggris kanthi atos lan atos. Kursus-kursus kita, saka tingkat Beginner to Advanced, dilakoni ing saindhenging taun. Kita uga nyiapake persiapan ujian. Kita mung ngajar wong dewasa (saka umur minimal 18).

Sekolah iki mung mlaku-mlaku sakwise 3 saka stasiun bis tengah lan cedhak karo akeh restoran, toko lan perguruan tinggi Universitas Cambridge. Siswa saka negara-negara liyane saka 90 wis sinau karo kita lan biasane ana campuran apik bangsa ing sekolah.

Sekolah iki didegaké ing 1996 dening klompok wong Kristen ing Cambridge.

Apa siswa milih sekolah kita:

SISWA KELAS: Kelas cilik (rata-rata babagan siswa 6) kanthi maksimal 10 saben kelas

KOMPETENSI: Kabeh guru penutur asli lan CELTA utawa DELTA qualified

COSTS: We aim to keep our prices affordable

CARE: Kita duwe reputasi apik banget ing lan metu saka kelas

Tengah: We are close to the city shops, restaurants, museums, colleges of the University of Cambridge and bus station

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire saka Italia Aku bakal mulih karo barang-barang sing kebak hadiah, nanging luwih seneng pengalaman sing apik iki
  • Jia, China

    Jia, murid saka China Guru sekolah sing ramah lan apik banget. Kita bisa sinau akeh saka wong-wong mau. Kita kanca sekelas apik.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa saka Kolombia ... pengalaman sing apik, ... luar biasa ... Aku sinau akeh ... babagan budaya Britania. Para guru lan kanca-kancane padha apik banget.
  • 1