• Sekolah pusat kutha
  • Dewan Inggris akreditasi
  • Guru profesional - kabeh panutur asli lan nduweni kualifikasi ing level CELTA utawa DELTA
  • Lingkungan ngrawat & grapyak, kanthi kelas cilik
  • Aktivitas sosial - temokake kanca saka saindenging jagad!
  • Umur paling sithik 18
  • Inggris lan persiapan ujian umum, tingkat SD nganti Tingkat Lanjut
  • Homestay karo host lokal
  • Diskon ekstra kanggo biaya kuliah ing taun 2021
  • Tindakan pancegahan kov-19 kasedhiya 
  • Irene saka Jerman

    Kelas sampeyan menehi dhasar paling apik ing basa Inggris sing bisa dakbayangake. Nganti saiki, aku entuk bathi saka apa sing diwulangake saben dinane.
  • 1