Sekolah kasebut ana ing jero bangunan iki
  • Sabanjure kanggo lawang gereja watu sing apik ing tengah Cambridge
  • 5 menit mlaku menyang stasiun bis, 20 menit mlaku menyang stasiun sepur

Babagan Akreditasi Dewan Inggris

'Dewan Inggris dititi priksa lan diakreditasi Central Language School Cambridge ing April 2017. Skema Akreditasi ngetrapake standar manajemen, sumber daya lan lingkungan, pengajaran, kesejahteraan, lan akreditasi organisasi sing memenuhi standar sakabèhé ing saben wilayah sing dideleng (ndeleng www.britishcouncil.org/education/accreditation kanggo rincian).

Sekolah basa pribadi iki nawakake kursus ing Umum Basa Inggris kanggo wong diwasa (18 +).

Kekuwatan kasebut dicathet ing area jaminan kualitas, manajemen akademik, perawatan siswa, lan kesempatan luang.

Laporan pengawasan nyatakake yen organisasi ketemu standar Skema. '

Pamriksan sabanjure amarga taun 2021

Babagan Manajemen Sekolah

Sekolah kasebut minangka Charity terdaftar (nomer registrasi yaiku 1056074) karo dewan wali sing tumindak kanthi kapasitas penasihat. Direktur Studi lan Administrator Senior tanggung jawab kanggo mbukak sekolah saben dina. 

 

  • 1