Makan siang internasional

 

Komitmen Sekolah Bahasa Pusat kanggo mbantu sampeyan nggunakake wektu ing Cambridge kanthi seneng, luangake wektu luang karo siswa lan staf liyane ing sekolah kasebut. Kita kudu adaptasi program kegiyatan sosial sing biyasane, saengga kita mung nawakake sing ramah 'Covid'! 

Iki minangka conto kegiatan sing kita atur, ing perusahaan guru.

  • kunjungan Museum
  • Minggu sore
  • Nonton film ing sekolah
  • Muter game & kuis
  • Punting ing kali Cam
  • Diskusi Alkitab
  • Sepur perjalanan menyang kutha katedral Ely
  • Menyang bioskop
  • Kayaking

Akeh aktivitas iki gratis, nanging kanggo sawetara ana biaya cilik.

       
  • 1