James Dennis: Pejabat Direktur Studi & Ujian (BSc DELTA)

Profil JamesJames sinau Ilmu Panganan ing universitas lan pungkasane makarya kanggo pabrikan coklat Cadbury. Nanging, sawise uga sinau basa Rusia lan Prancis, James sadhar yen dheweke luwih milih basa tinimbang coklat (sejatine James ?!) lan sinau dadi guru basa Inggris. Wiwit iku James mulang basa Inggris ing Rusia lan Republik Ceko uga ing sekolah-sekolah musim panas ing Inggris. Ing kalodhangan dheweke seneng muter-muter. James asale saka Bideford, Devon lan dadi pendukung semangat Plymouth Argyle, tim bal-balan sing disenengi. James ujar, "Aku seneng mulang ing Sekolah Bahasa Pusat amarga pancen peduli karo para siswa lan dheweke pancen prioritas utama. Iki uga tim sing grapyak banget."
 

Heidi Moat: Guru (MA CELTA)

Heidi Moat profil 1Heidi gabung karo sekolah kasebut ing musim panas 2014. Sadurunge, dheweke sinau babagan literasi lan pangembangan lan mbantu ngetrapake program literasi ing macem-macem negara uga pelatihan guru ing deso. "Aku seneng kreatifitas mulang," ujare Heidi. "Ana mesthi ana cara anyar supaya sinau dadi nyenengake lan efektif lan migunani banget yen para siswa bisa percaya dhiri." Heidi minangka seniman amatir sing seneng banget, seneng nari lan seneng ngicipi panganan sing ditawakake siswa menyang Makan siang Internasional.
 

Bethany Tranter: Guru (MAHons CELTA)

Profil BethanyBetania asalé saka Oxfordshire (kontrovèrsial ing Cambridge, nanging ora kuwat banget marang dheweke!). Dheweke sinau basa Prancis lan Linguistik ing Universitas Aberdeen ing Skotlandia, ing pundi piyambakipun kawiwitan katresnan ing piwulang basa Inggris. Dheweke ngajar ing Skotlandia, Ecuador lan Spanyol kanggo taun 4 lan wis ing Cambridge wiwit 2017. Dheweke ngomong, "Aku seneng nggarap atmosfer kulawarga sing atos ing Central Language School Cambridge lan dadi bagian saka tim sing ngarahake dhukungan mahasiswa ing kabeh cara. Aku uga ngurmati yen bisa njupuk barang sing aku seneng ing uripku lan nyelehake menyang kegiatan sing nyenengake kanggo program sosial. " Ing wekdal lairipun, Bethany seneng nyanyi, nyéwa, masak, nggawe kertu, tarian Skotlandia, lan mlampah ing lèpèn.
 

Sian Serrano: Administrator Senior (BA)

Profil SianSian sekolah ing sekolah kasebut wiwit taun 2003 lan mula ngerti babagan sekolah lan sejarahe. Dheweke uga kerja ing 3 sekolah basa liyane ing Cambridge sadurunge teka ing kene. Dheweke wis sinau basa dhewe, Sian ngomong basa Spanyol lan Prancis lan seneng ketemu wong-wong saka negara liya. Dheweke mbantu macem-macem pitakon saka para siswa sadurunge teka ing kene kanggo sinau. Dheweke ujar, "Aku nguntungake yen pungkasane ketemu siswa sawise ngijoli email kanthi akeh." Nalika dheweke ora kerja, Sian tetep sibuk njaga keluargane.
 

Panutup Guru

Sekolah kasebut nggunakake guru sementara saka wektu ke wektu, luwih-luwih nalika sibuk ing taun. Ing ngisor iki sawetara anggota tim biasa:

 Gail Featherstone MAHons (Prancis) & MA TESOL

Gail 250pxGail sinau lan ngajar Perancis lan Jerman sadurunge nikah karo Simon, sawijining diplomat Inggris. Bebarengan karo anak-anak 3 lan urip ing Cina, Belgia, Swiss lan Malaysia. Gail ngandika yen salah sijine kualifikasi sing paling migunani kanggo urip dheweke ing luar negeri yaiku kekarepan kanggo nyanyiake karaoke ing wektu wayahe! Sawisé mati, Simon Gail kerja ing charity ing London lan ngrampungaké Masters ing Pengajaran Basa Inggris kanggo Speaker Basa Liyane. Dheweke seneng atmosfer kulawarga, atmosfer saka Tengah lan kesempatan kanggo ketemu siswa saka kabeh ndonya. Skrip drama nyanyian, nglangi lan nulis iku arang-arang.

 

Lena Payne MS & BA ing Linguistik MA CELTA.

Lena 2 150pxLena lair lan gedhe ing Kyiv, Ukraina. Dheweke duwe Master ing Linguistik bebarengan karo kualifikasi CELTA, lan miwiti karir mengajar ing taun 1999. Lena ujar, "Aku seneng banget karo interaksi karo para siswa kanthi umur lan latar budaya sing beda-beda. Nemoni kemajuan lan sinau dadi luwih percaya diri ing basa Inggris para siswa nggawa pengalaman urip sing siyap dienggo bareng ing njero kelas sajrone pelajaran, dadi dadi guru sampeyan ora bakal mandheg sinau! Bonus tambahan kanggo mulang ing Sekolah Bahasa Pusat yaiku ramah, swasana santai lan sambutan ”. Ing kalodhangan kasebut, Lena seneng menyang bioskop, nari salsa, munggah gunung (ora patig dhuwur!) Banjur mlaku-mlaku bareng kulawarga lan asile Meadow.