Joanne Venter: Principal & Direktur Studi (BA UED DELTA)

Joanne Venter, Kepala Sekolah lan Direktur StudiJoanne wis ngajar wiwit 1984 lan ngajar ing Inggris, Prancis lan Afrika Kidul. Sadurunge mlebu ing Central Language School, Joanne lulus kuliah ing London, uga ngelola skema kesusastraan lan skema kuliah ing London Lor. Sadurunge, dheweke dadi Asisten Direktur Studi ing Business College ing London. Semangat dheweke minangka kelas ujian mengajar utamane kelas IELTS lan FCE nanging dheweke uga ngajar PET, ESOL lan Business English lan uga mlayu ing Departemen Prancis kanggo taun 13. Ing wektu luang dheweke seneng nonton film, nulis puisi, muter piano lan arep mlaku alas karo Markus garwane.

James Dennis: Asisten Direktur Pengajian & Ujian Pelajar (BSc DELTA)

James Dennis, GuruJames sinau Ilmu Pangan ing universitas lan banjur kerja kanggo pabrik cokelat Cadbury. Nanging, dheweke uga sinau basa Rusia lan Prancis, James nyadari yen dheweke seneng karo basa kanggo coklat (bener James ?!) lan sinau dadi guru basa Inggris. Wiwit James wis mulang Basa Inggris ing Rusia lan Republik Ceko uga ing sekolah-sekolah panas ing Inggris. Ing wektu luang dheweke seneng muter. James asalé saka Bideford, Devon lan minangka pendukung olahraga Plymouth Argyle, tim bal-balan sing paling disenengi. James ngandika, "Aku seneng memulang ing Central Language School amarga pancen wigati karo para mahasiswa lan dheweke dadi prioritas utama, nanging uga tim sing apik banget."

Heidi Moat: Guru (MA CELTA)

Heidi gabung sekolah ing musim panas 2014. Sakdurunge dheweke sinau babagan kesusastraan lan pembangunan lan mbantu ngaplikasi program-program literasi ing negara-negara sing beda-beda uga guru-guru pelatihan ing daerah pedesaan. "Aku tresna marang kreatifitas ngajar," ujare Heidi. "Ana uga cara anyar kanggo nggawe sinau nyenengake lan èfèktif, lan dadi apik banget kanggo para siswa tuwuh kanthi yakin." Heidi minangka seniman amatir sing seneng banget, seneng nari lan seneng ngicipi panganan sing bakal digawa para siswa menyang Minggu International.

Bethany Tranter: Guru (MAHons CELTA)

BetaniaBetania asalé saka Oxfordshire (kontrovèrsial ing Cambridge, nanging ora kuwat banget marang dheweke!). Dheweke sinau basa Prancis lan Linguistik ing Universitas Aberdeen ing Skotlandia, ing pundi piyambakipun kawiwitan katresnan ing piwulang basa Inggris. Dheweke ngajar ing Skotlandia, Ecuador lan Spanyol kanggo taun 4 lan wis ing Cambridge wiwit 2017. Dheweke ngomong, "Aku seneng nggarap atmosfer kulawarga sing atos ing Central Language School Cambridge lan dadi bagian saka tim sing ngarahake dhukungan mahasiswa ing kabeh cara. Aku uga ngurmati yen bisa njupuk barang sing aku seneng ing uripku lan nyelehake menyang kegiatan sing nyenengake kanggo program sosial. " Ing wekdal lairipun, Bethany seneng nyanyi, nyéwa, masak, nggawe kertu, tarian Skotlandia, lan mlampah ing lèpèn.

Sian Serrano: Administrasi & Akun Manager (BA)

Sian Serrano, Administrasi lan Akun ManagerSian wis sekolah wiwit 2003 lan mulane akeh ngerti babagan sekolah lan sejarah. Dheweke uga kerja ing 3 sekolah basa liyane ing Cambridge sadurunge teka ing kene. Duwe sinau basa dhewe Sian ngucapake basa Spanyol lan Perancis lan seneng ketemu wong saka negara liya. Bebarengan karo Joanne lan Gerry, dheweke mbantu karo macem-macem pitakonan saka mahasiswa sadurunge teka kene kanggo sinau. Dheweke ngandika, "Aku nemokake banget menehi hadiah kanggo pungkasanipun ketemu mahasiswa sawise exchanging email supaya akeh karo wong-wong mau." Nalika dheweke ora aktif, Sian dijaga kanthi tenang ngupaya dheweke.

Gerry Beves: Akomodasi lan Pemasaran (BAHON PGDip CELTA)

Gerry minangka wong saka akeh bakat. Dheweke ngajar ing CLS ing 2014-2015 lan uga ngajar melek huruf kanggo Gypsies lan lelungan uga minangka tukang kayu lan pastor gereja. Dheweke nikah karo anak 2. Dheweke seneng banget karo nilai-nilai Kristen ing sekolah kasebut lan dheweke seneng karo memancing karo kulawarga, taman tema, muter gitar, ngewangi putriné sinau gitar, biola lan banjo, ngajar putriné babagan kodhe lan mbangun robot, njupuk garwane metu nalika nedha bengi (utamané nalika dheweke mbayar), nulis buku, lan dadi keset!

Supply Teachers

Sekolah kasebut mbutuhake pasokan guru saka wektu ke wektu, utamane nalika sibuk taun. Kene sawetara anggota tim reguler kita:

Gail Featherstone MAHons (French) & MA TESOL

Gail 250pxGail sinau lan ngajar Perancis lan Jerman sadurunge nikah karo Simon, sawijining diplomat Inggris. Bebarengan karo anak-anak 3 lan urip ing Cina, Belgia, Swiss lan Malaysia. Gail ngandika yen salah sijine kualifikasi sing paling migunani kanggo urip dheweke ing luar negeri yaiku kekarepan kanggo nyanyiake karaoke ing wektu wayahe! Sawisé mati, Simon Gail kerja ing charity ing London lan ngrampungaké Masters ing Pengajaran Basa Inggris kanggo Speaker Basa Liyane. Dheweke seneng atmosfer kulawarga, atmosfer saka Tengah lan kesempatan kanggo ketemu siswa saka kabeh ndonya. Skrip drama nyanyian, nglangi lan nulis iku arang-arang.

Lena Payne MS & BA ing Linguistik MA CELTA.

Lena 2 150pxLena lair lan tuwuh ing Kyiv, Ukraine. Dheweke duwe Master ing Linguistik bebarengan karo kualifikasi CELTA, lan miwiti karir ngajar ing taun 1999. Lena ujar, "Aku seneng banget interaksi karo para siswa sing beda umur lan latar budaya. Nggoleki dheweke maju lan sinau luwih percaya ing basa Inggris. Para siswa pancen seneng banget pengalaman sing bisa dituduhake ing kelas sajrone pelajaran, dadi guru sing ora nate mandheg sinau! Salah sawijining bonus sing ditambahake ing Sekolah Bahasa Pusat yaiku nduwe ramah banget. swasana santai lan sambutan ". Ing kalodhangan dheweke, Lena seneng mlebu teater, salsa tari, menek gunung (ora dhuwur banget!) Lan mlaku-mlaku karo dheweke lan kulawarga lan Meadow asu.