Hubungi kita kanggo informasi apa wae kanthi email, Facebook, telpon, WhatApp utawa ngunjungi kita kanthi pribadi. Sampeyan uga bisa ngeklik tombol 'Pesen Us' ing sudhut ngisor kaca iki.

Hubungi kita utawa ngunjungi Sekolah

Telephone: + 44 (0) 1223 502004

email: info@centrallanguageschool.com

Facebook: centrallanguageschool

Whatsapp: Central Language School (07934851543).

Situs web iki nduweni tombol langsung link ing sisih tengen, ing ngisor iki.

Carane golek kita

Sekolah kasebut dumunung ing:

Central Language School
Pusat Batu Yard
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
Inggris

Deleng ngendi kita karo Google Maps

We are above Living Stones Cafe, antara Blue Arrow Agency lan St. Andrews Street Baptist Church.