Cookie minangka file teks cilik sing diselehake ing komputer sampeyan kanthi ngunjungi situs web. Lagi digunakake digunakake kanggo nggawe situs web bisa, utawa bisa luwih efisien, uga kanggo menehi informasi menyang pamilik situs.

Situs web iki nggunakake cookie ing ngisor iki:

item maksud Informasi liyane
Sesi Cookie

Cookie iki dibutuhake kanggo ngakses situs iki lan nyetel sesi. Iki cookie katon kaya senar dawa teks lan nomer.
Google Analytics Ngumpulake informasi babagan cara pengunjung nggunakake situs kita. Kita nggunakake informasi kanggo ngumpulake laporan lan kanggo mbantu kita nambah situs kasebut. Cookie ngumpulake informasi ing wangun anonim, kalebu nomer pengunjung situs, ing ngendi pengunjung wis teka ing situs kasebut lan kaca sing dideleng.
Kebijakan Privasi Google Analytics. Sampeyan bisa milih kanggo milih metu saka Google Analytics.

Paling browser web ngidini sawetara kontrol paling cookie liwat setelan browser. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie, kalebu carane ndeleng cookie sing wis disetel lan carane ngatur lan mbusak, bukak www.allaboutcookies.org.