Sekolah Bahasa Pusat nawakake kursus Umum Inggris, Inggris Intensif, Paruh Waktu lan Ujian. Informasi babagan saben kursus kasebut bisa ditemokake nggunakake menu ing sisih tengen.

We welcome siswa kabeh taun lan nutup mung liwat Natal.

Kursus lan Jadwal Panjenengan

Piyambake bisa gumantung ing level sampeyan, supaya sampeyan menehi sampeyan Assessment panggonan nalika sampeyan teka. Sampeyan uga bisa njupuk Ujian Cambridge Inggris, sing bakal ngomong apa ujian sampeyan bisa nyiyapake. Iki mung pandhuan, supaya kita bakal maringi pitutur nalika sampeyan njupuk dalan.

Kursus Full-time kita disebut Umum Basa Inggris (15 jam tuku saben minggu) utawa Intensif Inggris (Kuliah 21 jam saben minggu). Pelajaran saben esuk wiwit dina Senen nganti Jumuah, 09:30 nganti 13:00 kanthi istirahat kopi jam 11:00. Yen sampeyan milih basa Inggris intensif, ana uga kursus ing dina Selasa, Rebo lan Kamis sore antara jam 14: 00-16: 00.

Kita uga nyedhiyakake sawetara Course Part-wektu sing beda: kapan wae taun sampeyan bisa sinau ing kita Kursus Petang, yaiku bagean sore saka basa Inggris Intensif, kaya ing ndhuwur. 

Ana acara sore utawa sore ing wayah sore kanggo para siswa, menehi latihan tambahan ing basa lisan.

Course Length

Sampeyan bisa miwiti dina Senen (kajaba preinan) paling ora seminggu. Umume siswa sinau 4-12 minggu. Sawetara siswa sinau nganti setaun. Kita bisa menehi saran babagan dawa sing dibutuhake kanggo entuk target tartamtu.

Panjenengan Kelas

Ukuran kelas maksimal yaiku 6 sajrone pandemi Covid kanggo njaga jarak sosial. Nalika tekan sekolah, sampeyan bakal nindakake Tes Penempatan kanggo menilai level sampeyan. Sampeyan banjur bakal dilebokake ing kelas miturut level grammar, kemampuan ngomong lan tujuan pribadi. Nggunakake macem-macem buku kursus sampeyan bakal sinau basa Inggris liwat macem-macem bidang topik kanthi negesake komunikasi lisan. Iki kalebu kerja pasangan, diskusi lan main peran. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo nambah kosakata lan nggabungake ilmu tata bahasa.

 

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    Guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa njupuk tes Inggris ing Cambridge. menyang... Read More
  • 1