Central Language School nawakake Kursus Basa Inggris, Intensif Inggris, Part-Time lan Ujian. Informasi ing saben kursus kasebut bisa ditemokake kanthi nggunakake menu ing sisih tengen.

We welcome siswa kabeh taun lan nutup mung liwat Natal.

Kursus lan Jadwal Panjenengan

Piyambake bisa gumantung ing level sampeyan, supaya sampeyan menehi sampeyan Assessment panggonan nalika sampeyan teka. Sampeyan uga bisa njupuk Ujian Cambridge Inggris, sing bakal ngomong apa ujian sampeyan bisa nyiyapake. Iki mung pandhuan, supaya kita bakal maringi pitutur nalika sampeyan njupuk dalan.

Kursus Full-time kita disebut Umum Basa Inggris (15 jam tuku saben minggu) utawa Intensif Inggris (21 jam kuliah saben minggu). Pawulangan saben esuk saka Senin nganti Jum'at, 09: 30 nganti 13: 00 karo kopi-break ing 11: 00. Yen sampeyan milih Intensif Inggris uga ana kelas Selasa, Rabu lan Kamis sore antarane 14: 00-16: 00.

Kita uga nyedhiyakake sawetara Course Part-wektu sing beda: kapan wae taun sampeyan bisa sinau ing kita Kursus Petang, yaiku bagean sore saka basa Inggris Intensif, kaya ing ndhuwur.

Ana acara sore utawa sore ing wayah sore kanggo para siswa, menehi latihan tambahan ing basa lisan.

Course Length

Sampeyan bisa miwiti saben dina Senin (kajaba cuti umum) sakwene minimal siji minggu. Siswa paling akeh nyinaoni minggu 4-12. Sawetara mahasiswa sinau nganti nganti setahun. Kita bisa maringi pitutur marang kowe yen perlu kanggo entuk gol tartamtu.

Panjenengan Kelas

Ukuran kelas maksimal yaiku 6. Nalika tekan sekolah, sampeyan bakal nindakake Tes Placed kanggo netepke level sampeyan. Sampeyan banjur bakal dilebokake ing kelas miturut level grammar, kemampuan ngomong lan tujuan pribadi. Nggunakake macem-macem buku kursus sampeyan bakal sinau basa Inggris liwat macem-macem bidang topik kanthi negesake komunikasi lisan. Iki kalebu kerja pasangan, diskusi lan main peran. Sampeyan uga bakal duwe kesempatan kanggo nambah kosakata lan nggabungake ilmu tata bahasa.

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    Guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa njupuk tes Inggris ing Cambridge. menyang... Read More
  • 1