Guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan.

Sampeyan uga bisa njupuk Ujian Cambridge Inggris. kanggo netepake level kira-kira sampeyan.

Sawetara siswa milih njupuk salah sawijining ujian ing ngisor iki:

KET Tombol Inggris Test
A2 (level SD)
4 kaping saben taun
PET Tes Awal Inggris
B1 (Tingkat penengah)
6 kaping saben taun
FCE Certificate First in English
B2 (Tingkat penengah ndhuwur)
6 kaping saben taun
CAE Certificate of Advanced English
C1 (Lanjut)
6 kaping saben taun
CPE Certificate of Proficiency in English
C2 (Bener)
4 kaping saben taun
IELTS Sistem Internasional Basa Inggris
(kanggo entri universitas UK, tingkat Intermediate to Advanced)
Paling Koran Sabtu

Kanggo informasi luwih lengkap babagan ujian Cambridge, lan tanggal kanggo taun iki, bukaken www.cambridgeopencentre.org or Anglia Ruskin IELTS Centre.

Yen sampeyan lagi njupuk ujian:

  • Kursus Intensif Inggris minangka kursus sing paling cocog kanggo sampeyan
  • Petugas Ujian ing sekolah bakal menehi paket ujian lan menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan
  • Sawetara praktik ujian bisa ditindakake ing kelas lan sampeyan uga kudu sinau ing wektu sampeyan uga
  • Perpustakaan kita nduwe macem-macem materi ujian supaya sampeyan bisa nglatih macem-macem bagean saka ujian
  • Sampeyan bisa njupuk ujian bohongan ing sekolah sadurunge njupuk ujian nyata
  • Sampeyan kudu ndhaftar ujian Cambridge sethithik rong sasi sadurunge tanggal ujian. Pendaftaran IELTS iku 2 minggu sadurunge ujian, gumantung saka kasedhiyan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan IELTS, tanggal lan kasedhiya, mangga kunjungi Informasi kaca IELTS Anglia Ruskin.
  • Kantor sekolah bisa mlebu sampeyan kanggo ujian
  • Ragad ujian sampeyan TIDAK kalebu ing rega mesthi wae

  • Umum Basa Inggris

    Kursus bahasa Inggris Umum yaiku jam 15 per minggu saben esuk diwiwiti ing 09: 30 lan finishing ing 13: 00 karo... Read More
  • Intensif Inggris

    Siswa sing pengin nglampahi belajar basa inggris bisa ndhaftar ing kursus basa Inggris Intensif (jam 21 saben minggu).... Read More
  • Kursus Part-Time

    KURSUS WISATA Sampeyan bisa miwiti Course Afternoon ing sembarang Selasa sawise sampeyan wis njupuk test placement. Sore iku... Read More
  • Ujian

    Guru bakal menehi saran babagan ujian sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa njupuk tes Inggris ing Cambridge. menyang... Read More
  • 1