1. Ngrampungake Formulir Pendaftaran Online lan aplikasi sampeyan bakal dikirim menyang sekolah UTAWA download lan isi formulir lan ngirim menyang email, ngirim utawa nggawa menyang Kantor Sekolah.
  2. Mbayar celengan (kursus lan biaya akomodasi kanggo 1 minggu) lan kita bakal pesen kursus lan ngatur akomodasi.

Kita bakal ngonfirmasi kursus lan akomodasi nalika nampa celengan lan ngirim Surat Setuju. Sampeyan mbutuhake sertifikat iki kanggo entuk Visa Siswa Inggris. Informasi luwih lengkap bisa ditemokake ing Kaca Informasi Visa.

Pembatalan

Kabeh pembatalan kudu ditulis.

  1. Yen sampeyan mbatalake rong minggu utawa luwih sadurunge kursus diwiwiti, kita bakal ngasilake kabeh biaya kajaba simpenan.
  2. Yen sampeyan mbatalake kurang saka rong minggu sakdurunge latihan, sampeyan bakal ngasilake 50% kabeh biaya.
  3. Yen aplikasi kanggo Visa Student UK ora kasil, sampeyan bakal ngasilake kabeh biaya kajaba deposit lan panggonan, nalika ditampa saka Visa Refusal Notice resmi. 
  4. Kita ora ngasilake dhuwit yen sampeyan mbatalake sawise wiwitan.
  5. Pembatalan amarga watesan Covid - kursus utawa akomodasi sing ora digunakake bakal dibalekake kanthi lengkap. 

Pembayaran

Mangga menyang 'Biaya utawa simpenan'