Penawaran Istimewa - Diskon 20% kanggo kabeh biaya kuliah kanggo pesenan sadurunge 1 Maret 2021

Biaya SPP normal:

Intensif Inggris GBP 260 saben minggu Diskon 20% = GBP 208 saben minggu 21 jam sekolah saben minggu plus sawetara kegiatan sosial / budaya. Kalebu persiapan ujian.
Umum Basa Inggris GBP 205 saben minggu Diskon 20% = GBP 164 saben minggu 15 jam kuliah saben minggu plus kegiatan sosial / budaya 4-5 sore.
Kursus Petang GBP 80 saben minggu Diskon 20% = GBP 64 saben minggu 6 jam sekolah saben minggu, Selasa lan Rebo sore. Kalebu persiapan ujian.

Diskon ekstra kasedhiya kanggo registrasi sing luwih dawa ing Kursus Intensif, Umum & Sore:

  • 4-9 minggu 5% diskon
  • 10-15 minggu 10% diskon
  • 16-23 minggu 15% diskon
  • 24 minggu utawa luwih 20% diskon

Pelajaran siji-siji: GBP 55 saben jam — diskon bisa dirembug

Biaya kursus sampeyan kalebu:

  • Bahan sekolah
  • Akses kanggo sumber daya dhasar
  • Free wif-fi in School
  • Certificate and report for full-time courses
  • Persiapan ujian yen dibutuhake
  • Akeh kegiatan sosial lan budaya

Biaya kursus sampeyan ora kalebu:

  • Biaya ujian
  • Buku gramatika lan buku praktik ujian
  • Pilihan wisata
  • Asuransi pribadi lan travel
  • Lunches
  • Lelungan menyang lan saka Sekolah kanthi bis utawa sepeda

Accommodation

2020 / 2021 rega akomodasi:

Setengah papan homestay GBP 170 saben minggu
Bed and breakfast homestay GBP 140 saben minggu
Self Catering homestay GBP 130 saben minggu

Ora dikenani biaya pesenan akomodasi kanggo pesenan sing digawe tanggal 1 Maret 2021

Ujian

Biaya enteke ora kalebu ing biaya kuliah. Sampeyan kudu Book ujian Cambridge babagan 2 sasi sadurunge tanggal ujian.

Tanggal lan Biaya Ujian kanggo 2020

Ujian Tanggal Entrance Fee

Ujianfrekuensibiaya
PET 6 kaping saben taun GBP 95
FCE 6 kaping saben taun GBP 151
CAE 9 kaping saben taun GBP 157
CPE 4 kaping saben taun GBP 164
IELTS Paling GBP 185

Kanggo informasi luwih lengkap, mangga kunjungi www.cambridgeopencentre.org lan https://ielts.britishcouncil.org/ihlondon

insurance

Sampeyan menehi saran supaya sampeyan ngatur asuransi kanggo nutupi perawatan medis, kelangan barang darbeni pribadi lan kelangan beya, yen sampeyan kudu mbatalake kursus. 

Biaya umum

Sawise sampeyan mbayar sekolah lan biaya homestay kelas, sampeyan kudu mbayar makan siang dina kerja, tur pilihan, sawetara kegiatan sore opsional, lelungan menyang lan saka bandara, bis, utawa nyewa sepeda ing Cambridge. Sampeyan bisa nggunakake buku sekolah sajrone kursus, nanging disaranake sampeyan uga tuku buku referensi grammar nalika ana ing kene. Sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan paling ora nggawa £ 50 saben minggu.

Preian

Yen sampeyan ndhaftar seminggu nalika ana Holiday Public, sampeyan bakal nampa diskon kanggo sing minggu. Ora ana kelas ing dina iki ing 2021:

  • Sekolah ditutup kanggo preinan Natal sawise 18 Desember 2020 lan kelas bakal diwiwiti maneh saka dina Selasa 5 Januari 2021. 
  • Ana 2 April - Good Friday
  • Senin 5 April - Paskah Senin
  • Senen 3 Mei - Dina Mei
  • Senen 31 Mei - Spring Bank Holiday
  • Senen 30 Agustus - Summer Bank Holiday

Yen sampeyan kepengin njupuk liburan sak mesthine, mugi-mugi samangke kula mangertos. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku kanggo minggu Senin-Jum, ora bakal ngisi biaya sekolah sing minggu kasebut. Yen sampeyan adoh saka homestay, sampeyan kudu mbayar biaya lengkap utawa bagean kanggo nyegah kamar sampeyan.