Gumantung saka kewarganegaraan lan suwene sampeyan kepengin teka ing Inggris, sampeyan kudu ndhaptar visa. Kanggo nginep nganti 6 wulan, iki Visa Pengunjung Standar, lan suwene 6-11 wulan, Visa Sinau Jangka Pendek. Mangga dipriksa ing situs web Pamrentah Inggris www.gov.uk/apply-uk-visa ing ngendi sampeyan bisa ngerteni manawa sampeyan butuh visa, lan sampeyan uga bisa ndhaptar kanthi online. Kita wis neliti situs iki lan, sanajan kita ora memenuhi syarat kanggo menehi saran legal, kita ngerti manawa sampeyan pengin njaluk visa, sampeyan kudu duwe dokumen sing bener kalebu:

  • Paspor panjenengan
  • Letter of Acceptance sing ngakoni yen sampeyan wis ditampa kanggo kursus lan wis mbayar biaya. Surat kasebut uga bakal menehi informasi babagan kursus kasebut.
  • Bukti sing nuduhake sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo mbayar ing Inggris.

Yen sampeyan ora sukses entuk visa, kirim salinan formulir penolakan visa lan kita bakal mbayar biaya mbayar maneh. Kita bakal mbayar kabeh biaya kajaba kursus seminggu lan akomodasi kanggo nutupi biaya administrasi.