ຖ້າທ່ານອາໄສຢູ່ນອກເອີຣົບທ່ານຕ້ອງໄດ້ຮັບ Entry Clearance, ວີຊ່າ. ທ່ານຄວນຍື່ນໃບຄໍາຮ້ອງຂໍວີຊານັກສຶກສາໄລຍະສັ້ນ. ກະລຸນາກວດເບິ່ງນີ້ wwwgovuk / apply-uk-visa ບ່ອນທີ່ທ່ານສາມາດຊອກຫາວິທີທີ່ຈະໄດ້ຮັບວີຊ່າ. ພວກເຮົາໄດ້ຄົ້ນຄ້ວາເວັບໄຊທ໌ນີ້ແລະ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາບໍ່ມີຄຸນສົມບັດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາແນະນໍາທາງກົດຫມາຍ, ພວກເຮົາເຂົ້າໃຈວ່າຖ້າທ່ານຕ້ອງການຍື່ນຂໍວີຊ່າທ່ານຕ້ອງມີເອກະສານທີ່ຖືກຕ້ອງເຊັ່ນ:

  • ຫນັງສືຜ່ານແດນຂອງທ່ານ
  • ຫນັງສືຮັບຮອງຂອງທ່ານທີ່ຢືນຢັນວ່າທ່ານໄດ້ຮັບການຍອມຮັບສໍາລັບຫຼັກສູດແລະໄດ້ຈ່າຍຄ່າທໍານຽມຂອງທ່ານ. ຈົດຫມາຍກໍ່ຈະໃຫ້ຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຫຼັກສູດ.
  • ຫຼັກຖານສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າທ່ານມີເງິນພຽງພໍທີ່ຈະຈ່າຍສໍາລັບການພັກຂອງທ່ານຢູ່ໃນປະເທດອັງກິດ. ທ່ານຈະຕ້ອງສະແດງລາຍງານທະນາຄານຂອງທ່ານໃຫ້ສະຖານທູດ.

ຖ້າທ່ານບໍ່ປະສົບຜົນສໍາເລັດໃນການຮັບວີຊາໂປດຕິດຕໍ່ພວກເຮົາ. ພວກເຮົາອາດຈະສາມາດຊ່ວຍໄດ້. ຖ້າພວກເຮົາບໍ່ສາມາດຊ່ວຍທ່ານໄດ້, ກະລຸນາສົ່ງສໍາເນົາແບບຟອມປະຕິເສດວີຊາຂອງພວກເຮົາໃຫ້ພວກເຮົາແລະພວກເຮົາຈະຈັດແຈງເງິນຄ່າທໍານຽມຄືນ. ພວກເຮົາຈະຈ່າຍຄ່າທໍານຽມທັງຫມົດນອກຈາກຄ່າທໍານຽມຫນຶ່ງອາທິດແລະຄ່າພັກເຊົາໃຫ້ແກ່ຄ່າໃຊ້ຈ່າຍໃນການບໍລິຫານ.