Ве молиме контактирајте со нас за какви било информации преку е-пошта, Фејсбук, телефон, WhatApp или посетете нè лично. Исто така, можете да кликнете на копчето 'Порака за нас' во долниот агол на оваа страница.

Контактирајте со нас или посетете го училиштето

Телефон: + 44 (0) 1223 502004

Е-пошта: info@centrallanguageschool.com

Фејсбук: центар за јазици

Whatsapp: Централна јазична школа (07934851543).

Оваа веб-страница има копчиња за директна врска десно, подолу.

Како да не најдете

Школата е лоцирана на:

Централно јазично училиште
Центарот за камен двор
41B Св. Ендрјус Стрит
Кембриџ
CB2 3AR
Обединето Кралство

Погледнете каде сме со "Карти на Google"

Ние сме над Живо камења Кафе, помеѓу Blue Arrow агенција и Св. Ендрјус Стрит Баптистичката црква.