1. Заврши Онлајн формулар за запишување и вашата апликација ќе биде испратена во училиште ИЛИ преземете и пополнете го формуларот и испратете ни кај нас преку електронска пошта, објавувајте го или лично го доставувате до училишната канцеларија.
  2. Плаќајте го депозитот (курсеви и трошоци за сместување за 1 неделно плус надомест за сместување на сместување) и ќе го резервираме вашиот курс и ќе организираме сместување.

Ние ќе го потврдиме вашиот курс и сместување кога ќе го добиеме вашиот депозит и ќе ви испратиме писмо за прифаќање. Студентите кои не се членки на ЕУ ќе треба овој сертификат за да добијат студентска виза во Обединетото Кралство. Дополнителни информации може да се најдат на Страница за информации за виза.

Поништување

Сите откажувања мора да бидат во писмена форма.

  1. Ако откажете две недели или повеќе пред почетокот на курсот, ние ќе ги вратиме сите давачки, освен депозитите.
  2. Ако откажете помалку од две недели пред почетокот на курсот, ние ќе го вратиме 50% од сите давачки.
  3. Ако вашата апликација за студентска виза за Велика Британија е неуспешна, ние ќе ги вратиме сите надоместоци освен курсот и депозитите за сместување, по приемот на официјалното известување за одбивање на визата.
  4. Ние не враќаме пари ако откажете по почетокот на курсот.

плаќање

Ве молиме одете на "Плаќаат такси или депозит'