Dacă locuiți în afara Europei, trebuie să obțineți clearance-ul de intrare, o viză. Ar trebui să aplicați pentru o viză de student pe termen scurt. Verificați acest lucru www.gov.uk/apply-uk-visa unde puteți găsi cum să obțineți o viză. Am cercetat acest site și, deși nu suntem calificați să oferim consultanță juridică, înțelegem că, dacă doriți să aplicați pentru viză, trebuie să aveți documentele corecte, inclusiv:

  • pașaportul tău
  • Scrisoarea dvs. de acceptare care confirmă că ați fost acceptat pentru un curs și că ați plătit taxele. Scrisoarea va oferi, de asemenea, informații despre curs.
  • Dovezi pentru a arăta că aveți suficienți bani pentru a vă plăti șederea în Marea Britanie. Va trebui să arătați declarațiile dvs. bancare la Ambasadă.

Dacă nu reușiți să obțineți o viză, vă rugăm să ne contactați. S-ar putea să putem ajuta. Dacă nu vă putem ajuta, trebuie să ne trimiteți o copie a formularului de respingere a vizelor și vom aranja să restituim taxele plătite. Vom rambursa toate taxele, altele decât cele de o săptămână, și taxele de cazare pentru a acoperi costurile administrative.