• Sakola pusat kota
  • Majelis Inggris diakreditasi
  • Guru propésional - sadaya panyatur asli sareng mumpuni dina tingkat CELTA atanapi DelTA
  • Lingkungan miara & ramah, kalayan kelas alit
  • Kegiatan sosial - silaturahmi ti sadayana penjuru dunya!
  • Umur minimum 18
  • Bahasa Inggris & persiapan ujian umum, tingkat Dasar nepi ka Tingkat Advanced
  • Homestay sareng host lokal
  • Diskon tambahan tina biaya SPP di 2021
  • Ukuran pancegahan Covid-19 dina tempatna 
  • Irene ti Jérman

    Kelas anjeun masihan kuring yayasan anu pangsaéna dina basa Inggris anu tiasa kuring bayangkeun. Dugi ka ayeuna kuring nguntungkeun tina naon anu anjeun ngajarkeun ka kuring unggal dinten.
  • 1