• Sakola pusat kota
  • Majelis Inggris diakreditasi
  • Guru propésional - sadaya panyatur asli sareng mumpuni dina tingkat CELTA atanapi DelTA
  • Lingkungan miara & ramah, kalayan kelas alit
  • Kegiatan sosial - silaturahmi ti sadayana penjuru dunya!
  • Umur minimum 18
  • Bahasa Inggris & persiapan ujian umum, tingkat Dasar nepi ka Tingkat Advanced
  • Homestay sareng host lokal
  • Diskon tambahan tina biaya SPP di 2021
  • Ukuran pancegahan Covid-19 dina tempatna 
  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire ti Italia Kuring bakal balik sareng bagasi kuring pinuh ku presents tapi utamana pinuh ku pangalaman endah kieu
  • Jia, Cina

    Jia, mahasiswa ti Cina Bu guru sakola urang anu soméah sareng pikaresepeun. Urang tiasa diajar loba ti aranjeunna. Sakelas urang henteu bageur. 
  • Edgar ti Kolombia

    ... pangalaman anu saé, ... luar biasa ... kuring diajar pisan ... ngeunaan budaya Inggris. Guru sareng sakelas henteu endah.
  • 1