Covid19:

Urang ngarencanakeun pikeun muka deui sakola éndah di Cambridge dina 14 Séptémber 2020! Mangga tingali halaman Fees kanggo inpormasi ngeunaan diskon.

Urang bakal muka sakola urang nurutkeun tungtunan resmi UK ngeunaan jarak sosial sareng kalayan ukuran kaamanan anu luhung ngeunaan Covid-19.
Kami terus nawiskeun kelas Inggris online dina bulan Juli & Agustus.

Sentral Basa Sakola, Cambridge, ieu accredited ku British Council sarta mangrupakeun,, kota-puseur sakola basa Inggris ramah leutik.

Tujuan kami nyaéta pikeun masihan anjeun wilujeng sumping sareng kasempetan anu saé pikeun diajar basa Inggris dina suasana anu prihatin sareng ramah. Kursus-kursus kami, ti tingkat SD sareng Tingkat Lanjut, ngajalankeun sapanjang taun. Kami ogé nawiskeun persiapan ujian. Kami ngan ukur ngajar sawawa (tina umur minimum 18).

Siswa ti langkung ti 90 nagara anu béda-béda parantos diajar sareng urang sareng biasana aya campuran anu hadé pikeun kabébasan sareng profesi di sakola.

Sakola diadegkeun dina 1996 ku group of Kristen di Cambridge.

Naha mahasiswa milih sakola urang:

kelas SIZE: Kelas nu leutik (rata-rata ngeunaan mahasiswa 6) sareng maksimum 10 per kelas

kamampuhan: Sadaya guru anu speaker asli na CELTA atanapi Megapolitan mumpuni

HARGA: Urang Tujuan tetep harga kami affordable

Ciracas, Jakarta Timur: Urang boga reputasi kanggo perawatan unggulan asup jeung kaluar kelas. Loba mahasiswa nyebutkeun sakola téh kawas kulawarga

pusat: Urang nu deukeut jeung toko kota, réstoran, museum, akademi di Universitas Cambridge sarta stasiun beus

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire ti Italia Kuring bakal balik sareng bagasi kuring pinuh ku presents tapi utamana pinuh ku pangalaman endah kieu
  • Jia, Cina

    Jia, mahasiswa ti Cina Bu guru sakola urang anu soméah sareng pikaresepeun. Urang tiasa diajar loba ti aranjeunna. Sakelas urang henteu bageur.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa ti Kolombia ... pangalaman anu saé, ... luar biasa ... kuring diajar pisan ... ngeunaan budaya Inggris. Guru sareng sakelas henteu endah.
  • 1