Kami kabuka deui!

Sakola Bahasa Pusat, Cambridge, diakreditasi ku British Council sareng mangrupikeun sakola basa Inggris anu leutik, ramah, pusat kota. Kami caket ka toko-toko kota, réstoran, musium, akademi Universitas Cambridge sareng stasiun beus.

Tujuan kami nyaéta pikeun masihan anjeun wilujeng sumping sareng kasempetan anu saé pikeun diajar basa Inggris dina suasana anu prihatin sareng ramah. Kursus-kursus kami, ti tingkat SD sareng Tingkat Lanjut, ngajalankeun sapanjang taun. Kami ogé nawiskeun persiapan ujian. Kami ngan ukur ngajar sawawa (tina umur minimum 18).

Siswa ti langkung ti 90 nagara anu sanés parantos diajar sareng kami sareng biasana aya campuran kabangsaan sareng profesi anu hadé di sakola. Sadayana guru pituin panyatur asli sareng CELTA atanapi DelTA mumpuni.

Sakola diadegkeun taun 1996 ku sakelompok urang Kristen di Cambridge. Kami gaduh reputasi kanggo perawatan anu hadé dina sareng di luar kelas. Seueur murid nyarios yén sakola ibarat kulawarga.

Kami ngatur sakola numutkeun Pamaréntah Inggris sareng bimbingan Inggris Inggris, nyandak sadaya pancegahan anu diperlukeun pikeun nyingkahan panyebaran Covid-19.

UKURAN KELAS BARU: Kelas bakal gaduh maksimal 6 murid

BIAYA DISKAITAN: Kanggo taun 2020 kami nawiskeun diskon 20% kaluar sadayana biaya SPP. Diskon ieu bakal dituluykeun ogé dina mimiti 2021.

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire ti Italia Kuring bakal balik sareng bagasi kuring pinuh ku presents tapi utamana pinuh ku pangalaman endah kieu
  • Jia, Cina

    Jia, mahasiswa ti Cina Bu guru sakola urang anu soméah sareng pikaresepeun. Urang tiasa diajar loba ti aranjeunna. Sakelas urang henteu bageur.
  • Edgar, Kolombia

    Edgar, mahasiswa ti Kolombia ... pangalaman anu saé, ... luar biasa ... kuring diajar pisan ... ngeunaan budaya Inggris. Guru sareng sakelas henteu endah.
  • 1