Sentral Basa Sakola, Cambridge, ieu accredited ku British Council sarta mangrupakeun,, kota-puseur sakola basa Inggris ramah leutik.

Tujuan kami anu ka masihan anjeun wilujeng sumping haneut na hiji kasempetan alus teuing pikeun neuleuman basa Inggris dina, atmosfir ramah miara. kursus urang, ti pemula ka tingkat mahér, ngajalankeun sapanjang taun. Simkuring oge nawiskeun persiapan ujian. Urang ukur ngajarkeun sawawa (ti umur minimum 18).

Sakola kasebut aya sababaraha menit 3 anu leumpang ti pusat beus tengah sareng di deukeut loba réstoran, toko sareng akademi Universitas Cambridge. Siswa ti langkung ti 90 nagara anu béda-ulangan sareng urang sareng umumna aya campuran nasional-pasipatan sareng profesi di sakola.

Sakola diadegkeun dina 1996 ku group of Kristen di Cambridge.

Naha mahasiswa milih sakola urang:

kelas SIZE: Kelas nu leutik (rata-rata ngeunaan mahasiswa 6) sareng maksimum 10 per kelas

kamampuhan: Sadaya guru anu speaker asli na CELTA atanapi Megapolitan mumpuni

HARGA: Urang Tujuan tetep harga kami affordable

Ciracas, Jakarta Timur: Urang boga reputasi kanggo perawatan unggulan asup jeung kaluar kelas. Loba mahasiswa nyebutkeun sakola téh kawas kulawarga

pusat: Urang nu deukeut jeung toko kota, réstoran, museum, akademi di Universitas Cambridge sarta stasiun beus

  • Marie Claire, Italia

    Marie Claire ti Italia Kuring bakal balik sareng bagasi kuring pinuh ku presents tapi utamana pinuh ku pangalaman endah kieu
  • Daud, Perancis

    Daud, guru ti Perancis sarwa abdi nya ramah, mantuan, asih. Kuring resep rasa maranéhanana humor, pangabisa hébat maranéhna pikeun bener make aran di imah.
  • Raffaello, Italia

    Raffaello, hiji murid ti Italia Kuring ngarasa bener teu nyaman jeung sarwa abdi. Maranéhanana ramah tur sadia unggal waktu nu Abdi peryogi.
  • 1