sakola nu aya di jero wangunan ieu

sakola anu situated dina wangunan modern hareup ka garéja Batu geulis.

ruang kelas urang nu ayana dina lanté kahiji jeung kadua tina 'The Batu buruan Center'. Ruang kelas nu dilengkepan whiteboards interaktif, sarta aya hiji perpustakaan leutik di sakola mana siswa bisa nginjeum buku. Simkuring gaduh komputer sarta printer pikeun siswa ngagunakeun, kitu ogé wifi gratis.

Di kamar umum urang di lantai heula, siswa jeung staf mikaresep galecok babarengan salila putus kopi isuk jeung di lunchtime. Murid bisa meuli inuman jeung biskuit, jeung aya a fridge na microwaves pikeun siswa ngagunakeun. Émbaran ngeunaan excursions jeung kagiatan di na sabudeureun Cambridge nyaeta on tampilan.

Dina lantai aya hiji cafe mana siswa bisa dahar dahar beurang. Ogé downstairs nyaéta kantor sakola jeung kamar tambahan dipaké ku sakola salila période sibuk.

Accredited ku British Council

'The British Council inspected na accredited Basa Tengah Sakola Cambridge dina April 2017. The Akréditasi skéma assesses standar tina manajemen, sumberdaya na enggon, ngajar, karaharjaan, tur accredits organisasi nu minuhan standar sakabéh di tiap daerah inspected (tingali www.britishcouncil.org/education/accreditation pikeun detil).

sakola basa swasta Ieu nawiskeun kursus di General Inggris for geus dewasa (18 +).

Kaunggulan anu dicatet dina area jaminan kualitas, manajemén akademik, miara mahasiswa, sarta kasempetan rineh.

Laporan inspeksi nyatakeun yén organisasi patepung standar tina skéma. '

Anu ngalir Sakola?

Basa sentral Sakola Cambridge nyaéta Amal kadaptar, sareng dewan Pembina nu meta dina kapasitas piwuruk. Sakola Principal tanggung jawab ngajalankeun dinten-ka poé sakola.

  • 1