sakola nu aya di jero wangunan ieu

Sakola kami didirikeun taun 1996 ku sakelompok urang Kristen di Cambridge. Kami gaduh reputasi kanggo perawatan anu hadé dina sareng di luar kelas. Seueur murid nyarios yén sakola ibarat kulawarga.

Kami caket ka toko-toko kota, réstoran, musium, akademi Universitas Cambridge sareng stasiun beus. Kami ayana di gigireun gereja batu anu éndah.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyambut anjeun sareng kasempetan anu hadé pikeun diajar basa Inggris dina suasana anu ramah, ramah. Kursus kami ngajalankeun sapanjang taun sareng anjeun tiasa ngamimitian saminggu naon. Kami ogé nawiskeun persiapan ujian. Kami ngan ukur ngajar jalma déwasa (ti umur minimum 18). 

Siswa ti langkung ti 90 nagara anu sanés parantos diajar sareng kami sareng biasana aya campuran kabangsaan sareng profesi anu hadé di sakola. Sadayana guru pituin panyatur asli sareng CELTA atanapi DelTA mumpuni.

Kami ngatur sakola numutkeun Pamaréntah Inggris sareng bimbingan Inggris Inggris, nyandak sadaya pancegahan anu diperlukeun pikeun nyingkahan panyebaran Covid-19.  

Manajemén Sakola

Tanjeunna sakola mangrupikeun badan amal anu kadaptar (Reg No 1056074) sareng déwan wali anu bertindak dina kapasitas piwuruk. Diréktur Studi sareng Administrator Senior tanggel waler pikeun ngajalankeun sakola sadidinten. 

Akréditasi Déwan Inggris

'The British Council inspected na accredited Basa Tengah Sakola Cambridge dina April 2017. The Akréditasi skéma assesses standar tina manajemen, sumberdaya na enggon, ngajar, karaharjaan, tur accredits organisasi nu minuhan standar sakabéh di tiap daerah inspected (tingali www.britishcouncil.org/education/accreditation pikeun detil).

sakola basa swasta Ieu nawiskeun kursus di General Inggris for geus dewasa (18 +).

Kaunggulan anu dicatet dina area jaminan kualitas, manajemén akademik, miara mahasiswa, sarta kasempetan rineh.

Laporan inspeksi nyatakeun yén organisasi patepung standar tina skéma. '

Pamariksaan salajengna badé taun 2022

 

  • ngeunaan Cambridge

    Cambridge kasohor di saluruh dunya pikeun Universitas, sajarah, kaindahan, kaunggulan akademik sareng kahirupan murid. Didatangan paguron luhur sareng... Maca deui
  • Aktivitas jeung Program Sosial

      Komitmen Pusat Bahasa Sakola nyaéta pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngamangpaatkeun waktos anjeun dina Cambridge, ngararasakeun anjeun... Maca deui
  • Harga Alus Kagiatan

    Ieu sababaraha kagiatan anu sering urang lebetkeun, sanaos ayeuna aranjeunna gumantung kana larangan Covid-19, dina... Maca deui
  • 1