Raja sacara College chapel di Spring

Cambridge nyaeta 80 kilométer kaléreun London. Paling mahasiswa nyandak ladenan palatih ti London bandara utama: Selaparang, Gatwick, Stansted na Luton. Stansted na Luton anu bandara pangcaketna. Travel ti London ku karéta nyokot ngeunaan 1 sajam.

Cambridge téh kawentar sapanjang dunya keur salon deui nya, jujutan na kaunggulan akademik. Universitas geus pusat pembelajaran pikeun 800 taun, nyieun kotana hiji tempat idéal pikeun neuleuman basa Inggris. cagar budaya ieu ti kaliwat geus dituluykeun kana dunya modéren, sarta Cambridge kiwari renowned pikeun ngembangkeun industri 'tinggi-tech'.

Anjeun bisa didatangan ti akademi geulis Cambridge Universitas sarta papanggih mahasiswa universitas antukna istilah dina salah sahiji klub husus pikeun siswa internasional.

Dina jarak iinditan gampang Cambridge ku beus atawa karéta téh kota katedral geulis ti Ely, Bury St Edmunds na Norwich. imah Stately kayaning Anglesey Abbey, Wimpole Aula na Audley Tungtung oge pisan deukeut sarta nganjang ka tempat misalna kalawan arsitektur éndah maranéhanana sarta grounds bakal nulungan urang mangtaun pamahaman leuwih tina sajarah budaya Britania.

London téh ukur ngeunaan hiji jam jauh ku karéta jeung sightseeing kunjungan na excursions anu rutin diatur. Urang ogé bisa ngatur excursions ka kota metot séjén kayaning Oxford, Stratford kana Avon, mandi, Liverpool, York sarta malah sabtu minggu lalampahan ka Skotlandia, Irlandia atanapi Paris.

Ngadatangan Cambridge akademi
Ngadatangan Cambridge akademi
  • 1