Joanne Venter: Principal & Diréktur Studi (BA UED Megapolitan)

Joanne Venter, Principal sarta Diréktur Studi

Joanne geus ngajarkeun saprak 1984 sarta geus diajarkeun di Inggris, Perancis jeung Afrika Kidul. Méméh datang ka Basa Sakola Jawa Tengah, Joanne ieu ngajalankeun kursus latihan guruna di London, kitu ogé menata hiji skéma melek sarta skéma home SPP di North London. Saacanna yén, manéhna nu Asisten Diréktur Studi dina College Usaha di London. markisa dirina geus ngajarkeun kelas ujian hususna kelas IELTS na FCE tapi manehna oge geus diajarkeun pepet, ESOL jeung Inggris Usaha na oge lumpat hiji Departemen Perancis pikeun 13 taun. Dina jangka waktu nu gratis nya manehna mikanyaah nonton film, nulis sajak, maén piano jeung bade for leuweung walks kalawan salakina Tandaan.

Ali Pereira: Asisten Diréktur Studi & Kagiatan Co-ordinator (BA Megapolitan)

Ali Parkes, Asisten Diréktur Studi

Ali geus ngajarkeun saprak 2003 tur dipindahkeun ka Cambridge dina 2012 mun gabung kami di CLS salaku ADOS anyar. Méméh datang ka dieu Ali diajarkeun di Slowakia jeung di Spanyol. Manehna teh tanggel waler pikeun mastikeun unggal murid anu di kelas anu pangalusna cocog tingkat sarta pangabisa maranéhanana ogé mantau kamajuan maranéhanana. Ali nyebutkeun, "Kuring mikaresep gawe di CLS pisan. Kuring ngahargaan ukuran kelas leutik sakumaha hartina guru bisa dibere nyaho siswa sareng masihan aranjeunna rojongan leuwih individual. Abdi bogoh ka senang, atmosfir ramah nu asalna ti dulur nyaho silih . Dina kelas I utamana kawas nulungan muridna kalayan ngucapkeun na encouraging aranjeunna keur nyarita leuwih confidently ". Ali mikanyaah pangatur kagiatan murid kawas boling, karaoke, kunjungan musium, pub lunches jeung baking muih!

James Dennis: Guru & ujian Officer (BSc Megapolitan)

James Dennis, Guru

James diulik Élmu Kadaharan di universitas sarta réngsé nepi gawé keur produsén coklat Cadbury urang. Sanajan kitu, sanggeus ogé diulik Rusia jeung Perancis, James sadar yén anjeunna pikaresep basa keur coklat (bener James ?!) jeung diajarkeun jadi hiji guru basa Inggris. Saprak harita James geus diajar basa sunda di Rusia jeung Céko ogé di sakola panas di Inggris. Dina jangka waktu cadang na manéhna diaku Ngabuburit. James téh asalna ti Bideford, Devon sarta mangrupakeun supporter gairah of Pabedilan Argyle, tim maén bal favorit-Na. James nyebutkeun, "Kuring resep ngajar di Basa Sakola Tengah sabab bener paduli pikeun siswa sarta aranjeunna sabenerna prioritas kahiji na. Ieu oge hiji tim bener friendly".

Heidi Matthews: Guru (MA CELTA)

2018 Heidi 150pxHeidi ngagabung sakola dina usum panas tina 2014. Sateuacan yén Aisyah diulik melek tur ngembangkeun sarta mantuan nerapkeun program melek di nagara béda ogé guru latihan di padesaan. "L cinta kreativitas pangajaran," nyebutkeun Heidi. "Aya salawasna cara anyar sangkan diajar nikmat tur éféktif jeung éta sangkan rewarding ningali santri urang tumuwuh di kapercayaan." Heidi mangrupakeun seniman amatir getol, mikanyaah menari na relishes tasting kadaharan anu mahasiswa mawa ka urang Lunches International.

Sian Serrano: Administrasi & Akun Manager (BA)

Sian Serrano, Administrasi sarta Akun ManajerSian geus di sakola saprak 2003 sahingga weruh loba ngeunaan sakola sarta sajarah na. Manehna oge digarap di 3 sakola basa séjén di Cambridge saméméh datang ka dieu. Ngabogaan basa diulik sorangan Sian speaks Spanyol sarta Perancis sarta enjoys pasamoan jalma ti nagara sejen. Babarengan Joanne jeung Gerry, manéhna mantuan jeung loba inquiries béda ti siswa saméméh maranéhna datangna di dieu pikeun diajar. Manéhna nyebutkeun, "Kuring manggihan eta pisan rewarding ka tungtungna papanggih siswa sanggeus exchanging jadi loba surelek sareng maranehna." Lamun manehna teu di gawe, Sian geus diteundeun pisan sibuk pilari sanggeus kulawarga kabogohna.

Gerry Beves: akomodasi na Marketing (BAHons PGDip CELTA)

Gerry nyaéta lalaki loba bakat. Anjeunna ngajar di CLS di 2014-2015 na ogé geus diajarkeun melek kana Gypsies na travelers ogé gawé salaku tukang kayu sarta pendeta tina hiji gareja. Anjeunna nikah jeung barudak 2. Anjeunna gairah ngeunaan nilai Kristen di sakola jeung manéhna diaku fishing kalawan taman kulawarga, tema-Na, maén gitar sarta mahluk puguh!

Betania Tranter (MAHons CELTA)

Betania

Betania mimitina asalna ti Oxfordshire (kontroversial di Cambridge, tapi ulah nahan nu ngalawan nya teuing!). Manehna diulik Perancis sarta Linguistik di Universitas Aberdeen di Skotlandia, dimana manehna mimiti kapanggih hiji love pangajaran basa Inggris. Manehna diajarkeun di Skotlandia, Ékuador sarta Spanyol pikeun 4 taun sarta geus di Cambridge saprak 2017. Manéhna nyebutkeun, "Nyaan bogoh gawe dina, atmosfir kulawarga haneut dina Basa Tengah Sakola Cambridge sarta mahluk bagian tina hiji tim anu Tujuan ngarojong siswa dina unggal jalan mungkin. Abdi oge ngahargaan keur sanggup nyandak hal anu kuring ngarasakeun dina kahirupan sapopoe kuring jeung ngahurungkeun kana kagiatan senang keur program sosial ". Dina jangka waktu nu gratis nya, Betania diaku practicing Spanyol nya, Ngabuburit, goreng, nyieun kartu, Skotlandia menari na bade pikeun walks di sisi leuweung.

suplai Guru

sakola engages guru suplai ti jaman ka jaman, utamana dina mangsa kali sibuk tina sataun. Di dieu sababaraha anggota tim biasa urang.

Liz Torres (BA Megapolitan)

Liz Torres

Liz first sumping digawekeun di Central di 2003 sanggeus diajar basa Inggris Sastra di Universitas Cambridge. Saatos 8 taun minangka guru jeung Asisten Diréktur Studi, Liz ditinggalkeun boga orok. Manehna ayeuna boga barudak 2 na meulah waktu dirina antara pilari sanggeus aranjeunna sakumaha guru na IELTS examiner. Manéhna nyebutkeun "Kuring ngarasa pisan bencong digawekeun di Jawa Tengah -. Karya staf kacida alusna babarengan salaku tim sarta bener ngeunaan miara tiap murid kuring utamana mikaresep preparing students keur ujian - I manggihan eta pisan rewarding pikeun mantuan siswa ngamekarkeun kaahlian Inggris maranéhanana sarta ngahontal cita maranéhanana ".

Hannah Batu (MA CELTA)

Poto Hannah BatuHannah neuleuman Sajarah Inggris sarta dikeureuyeuh di Cambridge International Dictionary of English saméméh ngagabung sakola dina 2006. Manehna teh fascinated ku karya basa cara na kumaha urang komunikasi. Manehna oge diaku ngagunakeun lagu dina sababaraha palajaran nya kusabab manehna mikanyaah musik. "Urang kabéh dahar bareng di lunchtime, jadi siswa jeung guru dibere nyaho silih tur aya biasana si ketawa! Kadangkala kacida estu hésé nyebutkeun alus-permios nalika siswa ninggalkeun sakola."



  • 1