James Dennis: Pimpinan Diréktur Studi & Petugas Ujian (BSc DELTA)

Profil JamesJames diajar Élmu Pangan di universitas sareng tungtungna damel pikeun pabrik coklat Cadbury. Nanging, ogé parantos diajar basa Rusia sareng Perancis, James sadar yén anjeunna langkung milih bahasa tibatan coklat (saleresna James ?!) sareng diajar janten guru basa Inggris. Saprak harita James diajar bahasa Inggris di Rusia sareng Républik Céko ogé di sakola usum panas di Inggris. Dina waktos luang anjeunna resep bersepeda. James asalna ti Bideford, Devon sareng mangrupakeun pendukung gairah Plymouth Argyle, tim maén bal karesepna. James nyarios, "Kuring resep ngajar di Pusat Bahasa Pusat sabab éta leres-leres miara muridna sareng aranjeunna leres-leres janten prioritas kahijina. Éta ogé tim anu ramah pisan."
 

Heidi Moat: Guru (MA CELTA)

Heidi Moat profil 1Heidi ngagabung sareng sakola di usum panas 2014. Sateuacan éta anjeunna diajar melek sareng ngembangkeun sareng ngabantosan ngalaksanakeun program literasi di sababaraha nagara ogé ngalatih guru di padesaan. "Kuring resep kreativitas ngajar," saur Heidi. "Salawasna aya cara anyar pikeun ngajantenkeun diajar pikaresepeun sareng épéktip sareng matak nguntungkeun ningali murid urang tumuh dina kayakinan." Heidi mangrupikeun seniman amatir anu getol, resep nari sareng ngaraosan raoseun kadaharan anu dibawa ku mahasiswa kana Makan siang Internasional kami.
 

Betania Tranter: Guru (MAHons CELTA)

Profil BetaniaBetania mimitina asalna ti Oxfordshire (kontroversial di Cambridge, tapi ulah nahan nu ngalawan nya teuing!). Manehna diulik Perancis sarta Linguistik di Universitas Aberdeen di Skotlandia, dimana manehna mimiti kapanggih hiji cinta pangajaran basa Inggris. Manehna diajarkeun di Skotlandia, Ékuador sarta Spanyol pikeun 4 taun sarta geus di Cambridge saprak 2017. Manéhna nyebutkeun, "Nyaan bogoh gawe dina, atmosfir kulawarga haneut dina Basa Tengah Sakola Cambridge sarta mahluk bagian tina hiji tim anu Tujuan ngarojong siswa dina unggal jalan mungkin. Abdi oge ngahargaan keur sanggup nyandak hal anu kuring ngarasakeun dina kahirupan sapopoe kuring jeung ngahurungkeun kana kagiatan senang keur program sosial ". Dina jangka waktu nu gratis nya, Betania diaku practicing Spanyol nya, Ngabuburit, goreng, nyieun kartu, Skotlandia menari na bade pikeun walks di sisi leuweung.
 

Sian Serrano: Senior Administrator (BA)

Profil SianSian parantos sakola di sakola ti saprak 2003 sahingga terang seueur tentang sakola sareng sejarah na. Anjeunna ogé damel di 3 sakola basa anu sanés di Cambridge sateuacan sumping ka dieu. Saatos diajar basa nyalira Sian nyarios basa Spanyol sareng Perancis sareng resep pendak sareng jalma-jalma ti nagara sanés. Anjeunna ngabantosan seueur patarosan anu béda ti murid sateuacan sumping ka dieu pikeun diajar. Anjeunna nyarios, "Kuring ngaraos seueur pisan pahala tungtungna pendak sareng mahasiswa saatos tukeur seueur email sareng aranjeunna." Nalika anjeunna henteu nuju damel, Sian tetep sibuk pisan ngurus kulawargana.
 

Panutup Guru

Sakola nganggo padamel samentawis ti waktos ka waktos, utamina dina waktos sibuk taun. Ieu sababaraha anggota tim biasa kami:

 Gail Featherstone MAHons (Perancis) & MA TESOL

Gail 250pxGail diulik jeung diajarkeun basa Perancis sarta Jerman sateuacan nikah nya Simon hiji diplomat Britania. Duaan aranjeunna kapaksa barudak 3 sarta cicing di Cina, Bélgia, Swiss jeung Malaysia. Gail nyebutkeun yen salah sahiji kualifikasi pang gunana pikeun hirup nya mancanagara ieu kahayang nyanyi karaoke di bewara jurus urang! Sapupusna mimiti Simon urang Gail digawé di amal di London jeung réngsé hiji dampal dina Pangajaran Basa Sunda pikeun speaker tina Basa lianna. Manehna mikanyaah teh, atmosfir kulawarga haneut tina Tengah sarta kasempetan papanggih mahasiswa ti sakuliah dunya. Nyanyi, ngojay na drama tulisan sketsa nu ditambahan pastimes favorit nya.

 

Lena Payne MS & BA dina Linguistik MA CELTA.

Lena 2 150pxLena lahir sareng ageung di Kyiv, Ukraina. Anjeunna ngagaduhan Master dina Linguistik sareng kualifikasi CELTA, sareng ngamimitian karir ngajar taun 1999. Lena nyarios, "Kuring resep pisan interaksi sareng murid anu béda umur sareng latar budaya. Ningali aranjeunna maju sareng diajar janten langkung percaya diri dina basa Inggris pisan nyugemakeun pikeun kuring. Murid nyandak seueur pangalaman hirup anu siap dibagikeun di kelas salami pelajaran, janten salaku guru anjeun moal lirén diajar! Bonus tambahan pikeun ngajar di Pusat Bahasa Pusat nyaéta yén ramah pisan, suasana santai sareng sambutan ". Dina waktos luangna Lena resep angkat ka téater, jogét salsa, naék gunung (henteu luhur teuing!) Sareng jalan-jalan sareng kulawargana sareng anjing Meadow na.