Sarat jeung Kaayaan Pamakéan: Basa Tengah Sakola Cambridge

peraturan GDPR Anyar

Luyu jeung Data Protection Peraturan Pamaréntah anyar Méi 2018, para wali tina Basa Tengah Sakola Cambridge (CLS) hoyong ngawartosan sakabeh staf, siswa, agén, sarwa tur ngarojong séjénna anu Sakola anu ngahubungan kami via ramatloka ieu atanapi Sakola teh alamat surélék nu urang komitmen ka privasi pamaké '. Ku migunakeun ramatloka ieu atawa nyadiakeun Sakola kalayan sagala data pribadi, Anjeun satuju kana nampa kawijakan privasi di CLS.

data pribadi disimpen aman di kantor CLS nu dikonci sarta dikumpulkeun pikeun CLS rékaman wungkul tur moal dibagikeun luar Sakola tanpa idin saméméh Anjeun.

Whilst CLS geus komitmen pikeun privasi pamaké kami 'na karusiahan, ku cara méré CLS kalayan sagala data pribadi (ngaran, alamat, nomer telepon) anjeun nampi resiko kaamanan pakait sareng pamakéan internét tur satuju yén CLS teu tiasa nampi liability sagala pikeun leungitna atawa nyalahgunakeun data anu lumangsung ti nyiksa luar yurisdiksi urang.

Naon data ieu dikumpulkeun sarta disimpen ku tim administrasi di CLS?

  • inpo pribadi murid saméméh enrollment di Sakola (ngaran, wincik kontak, alamat jsb) keur kaperluan administrasi
  • Inpo dina gol learning murid sarta kamajuan nu lumangsung dina basa Inggris
  • murid tungtung laporan Tangtu
  • bentuk evaluasi mingguan jeung tungtung bentuk evaluasi Tangtu
  • staf, wali, agén jeung sarwa informasi pribadi (ngaran, wincik kontak, alamat jsb) keur kaperluan administrasi
  • rékaman tina sagala susuratan email kaasup Tangtu queries, CVs tur sagala kontak média sosial

Naha teu toko CLS sarta ngolah data pribadi anjeun?

  • keur kaperluan administrasi
  • dina ngajaga jeung standar jeung peraturan British Council Akréditasi skéma
  • ngawas kamajuan murid
  • keur kaperluan karaharjaan murid
  • keur kaperluan jaminan kualitas

Naon hak anjeun ngeunaan data pribadi anjeun?

Anjeun boga hak di handap dina hubungan jeung ngolah jeung neundeun data pribadi Anjeun - bener ka:

  • aksés pamundut ka data pribadi Anjeun nu CLS nahan
  • pamundut nu CLS mupus data pribadi wae lamun euweuh diperlukeun keur kaperluan administrasi CLS
  • menta amendments perlu data pribadi Anjeun
  • palarangan pamundut ka data pribadi Anjeun

Mangga wartosan CLS via website (www.centrallangageschool.com) Atawa Sakola alamat surélék (alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.) Atawa telepon + 44 1223 502004 lamun keukeuh laksana sagala hak anjeun outlined luhur.