Sarat jeung Kaayaan Pamakéan: Basa Tengah Sakola Cambridge

peraturan GDPR Anyar

Luyu sareng Peraturan Perlindungan Data Pamaréntah anu anyar Méi 2018, para wali ti Central Language School Cambridge (CLS) hoyong ngawartosan ka sadayana staf, murid, agén, host sareng panyokong sanés Sakola anu ngahubungi kami ngalangkungan halaman wéb ieu atanapi Sakola alamat email anu kami komitmen pikeun privasi pangguna. Ku ngagunakeun halaman wéb ieu atanapi nyayogikeun Sakola kalayan data pribadi naon waé, anjeun satuju nampi kabijakan privasi CLS.

data pribadi disimpen aman di kantor CLS nu dikonci sarta dikumpulkeun pikeun CLS rékaman wungkul tur moal dibagikeun luar Sakola tanpa idin saméméh Anjeun.  

Nalika CLS komitmen pikeun privasi sareng karusiahan pangguna kami, ku nyayogikeun CLS data pribadi (nami, alamat, nomer telepon) anjeun nampi résiko kaamanan anu aya hubunganana sareng panggunaan internét sareng satuju yén CLS moal tiasa nampi tanggungan pikeun kaleungitan atanapi nyalahgunakeun data éta kajantenan tina panyalahgunaan di luar daérah urang.

Naon data ieu dikumpulkeun sarta disimpen ku tim administrasi di CLS?

  • inpo pribadi murid saméméh enrollment di Sakola (ngaran, wincik kontak, alamat jsb) keur kaperluan administrasi
  • Inpo dina gol learning murid sarta kamajuan nu lumangsung dina basa Inggris
  • murid tungtung laporan Tangtu
  • bentuk evaluasi mingguan jeung tungtung bentuk evaluasi Tangtu
  • staf, wali, agén jeung sarwa informasi pribadi (ngaran, wincik kontak, alamat jsb) keur kaperluan administrasi
  • rékaman tina sagala susuratan email kaasup Tangtu queries, CVs tur sagala kontak média sosial

Naha teu toko CLS sarta ngolah data pribadi anjeun?

  • keur kaperluan administrasi
  • dina ngajaga jeung standar jeung peraturan British Council Akréditasi skéma
  • ngawas kamajuan murid
  • keur kaperluan karaharjaan murid
  • keur kaperluan jaminan kualitas

Naon hak anjeun ngeunaan data pribadi anjeun?

Anjeun gaduh hak-hak ieu dina hubungan sareng ngolah sareng neundeun data pribadi anjeun - hak pikeun:

  • aksés pamundut ka data pribadi Anjeun nu CLS nahan
  • pamundut nu CLS mupus data pribadi wae lamun euweuh diperlukeun keur kaperluan administrasi CLS
  • menta amendments perlu data pribadi Anjeun
  • palarangan pamundut ka data pribadi Anjeun

 

Mangga wartosan CLS via website (www.centrallangageschool.com) Atawa Sakola alamat surélék (alamat surélék ieu keur ditangtayungan ti spambots. Anjeun kudu diaktipkeun JavaScript pikeun nempokeunana.) Atawa telepon + 44 1223 502004 lamun keukeuh laksana sagala hak anjeun outlined luhur.