Mangga wartosan kami kanggo inpormasi ku email, Facebook, telepon, WhatApp atanapi kunjungan kami sacara pribadi. Anjeun ogé tiasa klik tombol 'Pesen Us' di juru handap kaca ieu.

Contact us atawa didatangan Sakola teh

Telepon: + 44 (0) 1223 502004

surélék: info@centrallanguageschool.com

Facebook: centrallanguageschool

Whatsapp: Central Sakola Basa (07934851543).

ramatloka ieu tombol link langsung dina katuhu, di handap.

Kumaha carana manggihan urang

Sakola Aliran ieu lokasina di:

Sakola Basa sentral
The Batu buruan Center
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
karajaan Inggris

Tempo mana kami ku Google Maps

Kami di luhur Living Stones Cafe, antara Blue Panah Agénsi sarta Garéja Baptis St Andrews Street.