Pikeun meunang di kabaran ku sakola anjeun bisa eusian email nu ngabentuk handap, telepon atawa didatangan kantor sakola salila jam bisnis normal atawa ngirim fax a. Sakabéh nu rinci dibéréndélkeun na kaca ieu.

Nami anjeun*
Mangga hayu urang nyaho ngaran anjeun.

Surélék anjeun*
Mangga hayu urang nyaho alamat surélék anjeun.

taluk*
Mangga nulis poko pikeun pesen anjeun.

pesen*
Mangga hayu urang nyaho pesen anjeun.

Mangga Rék ngabejaan urang kumaha anjeun mimitina Nu Uninga Ngeunaan sakola urang? (Teu diperlukeun)
Mangga hayu urang nyaho pesen anjeun.

kalaluasaan

Kuring mastikeun yén Kuring geus baca Sarat jeung Kaayaan CLS Privasi.

Mangga keletik pikeun ngonfirmasi yén anjeun geus maca CLS Sarat jeung Kaayaan Pamakéan*
sah Input

Mangga lebetkeun naon nu katingali ...*
Mangga lebetkeun naon nu katingali ...
sah Input

Contact us atawa didatangan Sakola teh

Telepon: + 44 (0) 1223 502004

Kumaha carana manggihan urang

Sakola Aliran ieu lokasina di:

Sakola Basa sentral
The Batu buruan Center
41B St. Andrews Street
Cambridge
CB2 3AR
karajaan Inggris

Tempo mana kami ku Google Maps