Cookies téh nyaéta payil téks leutik nu disimpen dina komputer Anjeun ku situs web nu dianjangan. Éta nu loba dipaké dina urutan nyieun jaba gawe, atanapi dianggo leuwih éfisién, kitu ogé nyadiakeun émbaran jeung boga loka.

ramatloka ieu ngagunakeun cookies handap:

barang maksud Émbaran leuwih
sidang cookie

cookie ieu diperlukeun pikeun ngakses ramatloka ieu sareng pikeun ngeset sési a. cookie Ieu Sigana mah a string panjang téks na angka.
Google Analytics Ngumpulkeun informasi ngeunaan kumaha datang make situs urang. Urang ngagunakeun informasi ka compile laporan sarta mantuan kami ngaronjatkeun loka. The cookies ngumpulkeun informasi dina formulir anonim, kaasup jumlah nu datang ka loka, dimana datang geus datang ka situs ti na kaca aranjeunna dilongok.
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Google Analytics. Anjeun tiasa milih pikeun milih kaluar tina Google Analytics.

Paling web panyungsi ngawenangkeun sababaraha kadali paling cookies ngaliwatan setélan pangotéktak. Pikeun manggihan nu leuwih seueur tentang cookies, kaasup kumaha carana tingali cookies naon geus diatur tur kumaha carana ngatur tur ngahapus aranjeunna, mangga buka www.allaboutcookies.org.