Sentral Basa Sakola nawarkeun Umum Inggris, Inggris intensif, Bagian-Wayah sareng Ujian kursus. Émbaran on unggal kursus ieu bisa kapanggih migunakeun menu nu bener.

Tabuh sabaraha taun atuh diajar?

Urang ngabagéakeun mahasiswa sagala sataun buleud tur nutup ukur ngaliwatan periode Christmas.

  • kursus Summer - June / Juli / Agustus
    Sanajan ieu téh padahal urang geus angka murid luhur, harga nu sarua, sarta kelas kénéh maksimal mahasiswa 10 wungkul. cuaca anu biasana pisan cerah di Cambridge ulubiung sangkan siswa bisa ngarasakeun gaduh picnics di taman geulis tur sakola nu organizes kagiatan sosial sejenna dina afternoons atawa soré.
  • Spring / Winter / Autumn
    Siswa anu resep a kelas leutik (dina mahasiswa 6 rata) milih datangna dina musim ieu. sakola kénéh nawarkeun kagiatan sosial sakuliah saminggu.

Kursus anjeun sarta jadwal Anjeun

Tangtu anjeun bisa gumantung kana tingkat anjeun, sangkan masihan anjeun assessment panempatan mun anjeun anjog. Anjeun oge bisa nyokot test Cambridge InggrisNu bisaeun maneh nu ujian anjeun bisa nyiapkeun. Ieu ukur pituduh a, sangkan bakal mamatahan Anjeun bari Anjeun nyandak tangtu.

kursus Full-waktos urang disebut umum Inggris (15 jam SPP per minggu) atawa Inggris intensif (21 jam SPP per minggu). Palajaran nu unggal isuk ti Senen nepi ka Jumaah, 09: 30 dugi 13: 00 ku kopi-break di 11: 00. Lamun anjeun milih Inggris intensif aya ogé kelas on Salasa, Rebo jeung Kemis afternoons antara 14: 00-16: 00.

Simkuring oge nawiskeun sababaraha kursus Bagian-waktos béda: iraha wae tina sataun anjeun tiasa diajar dina urang soré Kursus, Anu mangrupa bagian soré of English intensif, sakumaha luhur. Di kali tangtu sataun, urang nawarkeun bagian-waktos Tangtu beginners Isuk on Tuesdays, Wednesdays na Thursdays ti 09: 30 mun 11.00.

Aya sosial soré atawa malem kagiatan pikeun salah sahiji muridna urang, maturan prakna tambahan dina basa Inggris diucapkeun.

Panjang tangtu

Anjeun tiasa dimimiti waktu sagala Senén (iwal libur umum) pikeun minimum hiji minggu. Paling siswa diajar 4-12 minggu. Sababaraha mahasiswa diajar nepi ka sataun. Bisa mamatahan Anjeun dina panjangna tangtu diperlukeun pikeun ngahontal cita nu tangtu.

Kelas Anjeun

Ukuran kelas maksimum nyaéta 10, tapi biasana aya diantara 5 na 7 mahasiswa per kelas. Lamun anjeun anjog di sakola anjeun bakal ngalakukeun hiji Test Nempatkeun ka assess tingkat Anjeun. Anjeun bakal lajeng ditempatkeun di kelas hiji nurutkeun tingkat grammar anjeun, pangabisa sarta boga tujuan pribadi diomongkeun. Ngagunakeun buku tangtu béda anjeun bakal diajar basa Inggris ngaliwatan rupa-rupa wewengkon topik kalawan tekenan kana komunikasi lisan. Ieu ngawengku pasangan-gawe, diskusi jeung peran-muter. Anjeun ogé bakal boga kasempetan pikeun manjangkeun kosakata anjeun sarta ngumpulkeun pangaweruh Anjeun grammar.

grup kelas

Sertipikat dina poé panungtungan

grup kelas na sertipikat dina dinten panungtungan

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris... Maca deui
  • 1