Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris Penilaian Basa. Sawaktos Anjeun keur diajar di sakola, Officer Ujian kami bakal méré Anjeun ujian prakték sarta Diréktur Asisten of Studi atawa guru anjeun bakal mamatahan anjeun dina ujian pangalusna nyandak. Anjeun bakal boga aksés ka tulak kaliwat sarta bahan lianna anu bakal nulungan urang ngahontal standar diperlukeun. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina ujian Cambridge, sarta tanggal pikeun warsih ieu, mangga buka www.cambridgeopencentre.org or Anglia Ruskin IELTS Center.

Lamun hoyong terang nu tingkat ujian téh paling dipikaresep pikeun nyocogkeun Anjeun, mangga candak ka test Cambridge Inggris. Ieu ukur pituduh, sarta kami bakal mere Anjeun nasihat tepat saméméh Nyiapkeun nuhun ujian Anjeun.

Lamun nyandak ujian ieu kami nyarankeun ka 21-jam TangtuNu ngawengku persiapan ujian.

KET Konci Inggris Test
(Tingkat SD)
4 kali per taun
pepet Awal Test Inggris
(Tingkat panengah)
6 kali per taun
FCE Bijil mimitina dina basa Inggris
(Tingkat panengah Upper)
6 kali per taun
CAE Bijil tina Advanced Inggris
(Upper panengah / Advanced)
6 kali per taun
CPE Bijil tina Proficiency dina basa Inggris
(Advanced)
4 kali per taun
IELTS Internasional Inggris Basa Tés System
(Pikeun asupna ka paguron luhur UK, panengah jeung tingkat mahér)
paling Saturdays

Anjeun kedah ngadaptar pikeun ujian Cambridge sahenteuna dua bulan saméméh tanggal ujian. pendaptaran IELTS téh minggu 2 saméméh ujian, gumantung ti kasadiaan. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal IELTS, kaping sarta kasadiaan mangga buka teh Kaca informasi Anglia Ruskin Universitas IELTS.

Upami anjeun ngasupkeun pikeun hiji ujian ngaliwatan Sakola, maka kami bakal méré anjeun hiji pak ujian nu mere Anjeun inpo ngeunaan ujian. Sateuacan nyokot ujian nyata, siswa bisa milih pikeun ngalakukeun hiji ujian sidang di Sakola, jeung eupan balik.

Perhatikeun waragad pikeun pamariksaan teu kaasup dina waragad Tangtu anjeun sarta dibasajankeun £ 80 mun £ 160.

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris... Maca deui
  • 1

Joomla! debug konsol

sidang

Émbaran profil

memori Dianggo

queries database