Guru anjeun bakal mamatahan anjeun kana ujian anu pangsaéna pikeun anjeun.

Anjeun ogé tiasa nyandak test Cambridge Inggris. pikeun ngitung tingkat perkiraan anjeun. 

Sababaraha murid milih nyandak salah sahiji ujian di handap ieu:

KET Konci Inggris Test
A2 (Tingkat SD)
4 kali per taun
pepet Awal Test Inggris
B1 (Tingkat pertengahan)
6 kali per taun
FCE Bijil mimitina dina basa Inggris
B2 (Tingkat luhur panengah)
6 kali per taun
CAE Bijil tina Advanced Inggris
C1 (Canggih)
6 kali per taun
CPE Bijil tina Proficiency dina basa Inggris
C2 (cekap)
4 kali per taun 
IELTS Internasional Inggris Basa Tés System
(Pikeun asupna ka paguron luhur UK, panengah jeung tingkat mahér)
paling Saturdays

Kanggo inpo anu langkung lengkep ihwal ujian Cambridge, sareng kaping kanggo taun ieu, mangga kéngingkeun www.cambridgeopencentre.org or Anglia Ruskin IELTS Center.

Upami anjeun nuju nyandak ujian:

  • Kursus Inténsif Basa Inggris nyaéta kursus anu paling cocog pikeun anjeun
  • Petugas Ujian di sakola bakal masihan anjeun ujian bungkusan sareng naséhat ngeunaan ujian anu pangsaéna pikeun anjeun
  • Sababaraha prakték ujian tiasa dilakukeun di kelas sareng anjeun kedah ogé diajar dina waktos anjeun sorangan
  • Perpustakaan kami gaduh sajumlah bahan ujian kanggo ngajantenkeun sababaraha bagian tina ujian
  • Anjeun tiasa nyandak ujian bohongan di sakola sateuacan nyandak ujian nyata
  • Anjeun kedah ngadaptar pikeun ujian Cambridge sahenteuna dua bulan saméméh tanggal ujian. pendaptaran IELTS téh minggu 2 saméméh ujian, gumantung ti kasadiaan. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal IELTS, kaping sarta kasadiaan mangga buka teh Kaca informasi Anglia Ruskin Universitas IELTS.
  • Kantor sakola tiasa ngalebetkeun anjeun kana ujian
  • Ujian ujian anjeun henteu kalebet dina harga kursus

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Guru anjeun bakal mamatahan anjeun kana ujian anu pangsaéna pikeun anjeun. Anjeun tiasa ogé nyandak tes basa Cambridge Inggris. ka... Maca deui
  • 1