Siswa dina kelas

Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 kalawan putus kopi di 11: 00.

Urang ngagunakeun buku tangtu béda * sapanjang taun ti SD nepi ka tingkat mahér. Aya loba kasempetan pikeun anjeun amalan diomongkeun anjeun sarta dengekeun ogé anjeun pronunciation, kosakata, bacaan, tata tulis jeung tulisan. Unggal minggu guru anjeun bakal nempatkeun informasi ngeunaan kelas on noticeboard nu.

Dina Mondays anjeun bakal marios gawé ti saminggu saméméh atawa butuh hiji test kamajuan bulanan. Anjeun oge bisa diajar hiji topik basa husus kayaning Phrasal kecap gawe atawa ungkapan Sapopoé.

Dina ahir minggu tiap anjeun boga kasempetan pikeun evaluate palajaran sarta anjeun bisa menta hiji kamajuan janjian bulanan jeung salah sahiji guru anjeun.

Anjeun oge bisa ngalakukeun prakték ujian (pikeun maranéhanana siswa ngalakukeun ujian sapertos KET, pepet, FCE, CAE, CPE atawa IELTS).

Full-waktu siswa anu geus diajarkeun pikeun 2 minggu atawa panjang bakal nampa sertipikat sarta laporan di tungtung tangtu maranéhanana.

* Aya fee pikeun buku tangtu iwal leungit atawa ruksak.

  • umum Inggris

    Kursus Umum Inggris téh jam 15 per minggu unggal isuk dimimitian di 09: 30 jeung pagawean di 13: 00 ku... Maca deui
  • Inggris intensif

    Siswa anu hayang méakkeun leuwih waktos diajar basa Inggris bisa enroll on kursus basa Inggris intensif (21 jam saminggu).... Maca deui
  • Kursus-kursus bagian-Time

    Soré Tangtu Anjeun tiasa ngamimitian Sore Kursus anjeun dina naon baé Salasa sanggeus anjeun geus nyokot nu test panempatan. sore teh... Maca deui
  • pamariksaan

    Urang nyiapkeun siswa pikeun pamariksaan dina sauntuyan tingkat sapanjang taun. ujian ieu diatur ku Cambridge Inggris... Maca deui
  • 1