1. Ngabéréskeun Bentuk Enrollment online jeung aplikasi Anjeun bakal dikirim ka sakola OR ngundeur tur eusian bentuk na kirimkeun ka kami ku email, pos atawa mawa dina baé ka Kantor Sakola.
  2. Mayar deposit (waragad kuliah na akomodasi keur minggu tambah akomodasi booking fee 1) jeung urang buku tangtu anjeun sarta ngatur akomodasi.

Urang bakal mastikeun Tangtu anjeun sarta akomodasi lamun urang nampa deposit anjeun sarta ngirim anjeun Letter of ditampa. siswa non-EU bakal butuh sertipikat ieu ménta UK Mahasiswa Visa. Inpo salajengna bisa kapanggih dina Kaca Émbaran Visa.

pembatalan

Kabéh cancellations kudu aya tulisan.

  1. Lamun ngabolaykeun dua minggu atawa leuwih saméméh tangtu dimimitian, urang bakal mulang ka sadayana waragad iwal deposit.
  2. Lamun ngabolaykeun kirang ti dua minggu saméméh tangtu dimimitian urang balik 50% tina kabeh waragad.
  3. Lamun aplikasi Anjeun pikeun UK Mahasiswa Visa téh gagal urang balik kabeh waragad iwal tangtu sarta akomodasi nu deposit, on resi ti offical Visa panolakan bewara.
  4. Urang ulah balik duit wae lamun ngabolaykeun sanggeus mimiti kursus.

pamayaran

Mangga buka 'Mayar waragad atanapi titipan'