Bentuk enrollment

Lamun hoyong enroll di Sakola teh punten:
  1. Ngalengkepan formulir di handap sarta aplikasi Anjeun bakal dikirim ka sakola.
  2. Mayar deposit (1 minggu tina waragad kuliah na akomodasi tambah fee akomodasi booking lamun lumaku) jeung urang buku tangtu anjeun sarta ngatur akomodasi.

Urang bakal mastikeun Tangtu anjeun sarta akomodasi lamun urang nampa deposit anjeun sarta ngirim anjeun Letter of ditampa. siswa non-EU bakal butuh di urutan pikeun ménta hiji visa Éntri Inggris.

Widang nu ditandaan ku (*) anu diperlukeun.

Inpo pribadi
Nami payun:*
Mangga ngabejaan urang Ngaran anjeun!

Nami kulawarga:*
Mangga ngabejaan urang surname Anjeun atawa ngaran kulawarga!

Alamat 1:*
Palih dieu diperyogikeun.

Alamat 2:
sah Input

Kota / Kota:*
Palih dieu diperyogikeun

Kaayaan / County / PROPINSI: NUSA TENGGARA
sah Input

Pos / Pos Code:*
Palih dieu diperyogikeun.

nagara:*
Palih dieu diperyogikeun.

Inpormasi kontak

Mangga lebetkeun alamat surélék pinuh anjeun, contona, name@example.com. Jumlah na email telepon alamat anjeun moal dibagikeun kalawan pihak katilu mana wae. Inpo anjeun ditangtayungan ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang.

Alamat email:*
Palih dieu diperyogikeun.

Mastikeun alamat surélék anjeun:*
Palih dieu diperyogikeun. Mangga parios deui cocog sawah luhur.

telepon:
sah Input

Mobile:
sah Input

fax:
sah Input

Darurat ngaran kontak:*
Palih dieu diperyogikeun.

Mangga nyadiakeun nami batur bisa ngahubungan dina kaayaan darurat. Ieu bisa jadi anggota kulawarga atawa sobat.

telepon kontak darurat:*
Palih dieu diperyogikeun.

Mangga nyadiakeun jumlah telepon tina kontak darurat.

Tentang anjeun
gender:*

sah Input

Tanggal lahir:*
/ / sah Input

kabangsaan:*
sah Input

paspor:
sah Input

Basa mimiti:*
sah Input

Penjajahan / Profesi:
sah Input

Kumaha anjeun manggihan ngeunaan sakola?
sah Input

Kursus Anjeun

Di dieu Anjeun kudu ngabejaan urang ngeunaan jenis tangtu rék ngalakukeun, sabaraha lila na nalika.

Mangga pilih tipe Tangtu anjeun:*
sah Input

Mangga pilih anu tangtu maneh hoyong gabung.

Tangtu Mimitian Tanggal:
sah Input

Mangga pilih naon tanggal Anjeun hoyong ngamimitian Tangtu anjeun. Murid biasana gabung di sakola dina Senén.

Tangtu Tungtung Tanggal:
sah Input

Mangga pilih naon tanggal Anjeun hoyong mungkas Tangtu anjeun. Murid biasana rengse ulikan maranéhanana dina Jumaah.

Sabaraha minggu Anjeun hoyong diajar pikeun?*
sah Input

Sabaraha taun gaduh Anjeun diulik Inggris:
sah Input

ujian anu Inggris geus diliwatan?
sah Input

Naon tujuan tangtosna anjeun?
sah Input

Contona: ujian Anjeun hoyong candak (pepet, FEC, CAE, CPE, IELTS?) Atawa pikeun komunikasi Umum.

akomodasi Anjeun

Urang nawiskeun akomodasi homestay atawa anjeun bisa ngatur sorangan pikeun tetep anjeun di Inggris.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang sarwa kami sarta jenis akomodasi mangga buka kaca homestay.

Anjeun bisa sumping di homestay anjeun dina Sabtu atawa Minggu saméméh tangtu dimimitian Anjeun.

Mangga pilih akomodasi Anjeun*
sah Input

Catetan: padumukan / YMCA (saméméhna Universitas Mahasiswa) anu akomodasi diri catering na ngan sadia pikeun kursus dina bulan Juli-Agustus.

Mun anjeun nyusun akomodasi sorangan punten masihan kami alamat:
sah Input

titimangsa datangna dina akomodasi:
sah Input

Mangga nandaan titimangsa kadatangan rencanana anjeun dina akomodasi Anjeun - ilaharna dina Minggu.

tanggal miang ti akomodasi:
sah Input

Mangga nandaan tanggal miang rencanana anjeun ti akomodasi Anjeun - ilaharna dina Sabtu.

Dupi anjeun ngaroko?*

sah Input

Perhatikeun: Taya sarwa homestay kami ngidinan perokok jeung haseup jero imah.

Mangga ngabejaan urang ngeunaan widang naon waé alergi atawa kaperluan kaséhatan husus atawa dietary séjén:
sah Input

Waragad na pamayaran

Dina waktu aplikasi anjeun boh mayar titipan atawa waragad pinuh.

Kursus deposit non-refundable minimum anu 1 minggu urang fee + fee booking akomodasi + akomodasi 1 minggu ngeunaan GBP 50.

Lamun anjeun milih mayar sakabéh waragad anjeun ngitung saperti kieu: waragad x minggu urang (kirang naon diskon) + akomodasi + GBP 50 waragad akomodasi booking x minggu urang

Anjeun bisa mayar ku kartu kiridit, Bank Tansfer, cék atawa Cash.

Mangga tingali kami 'Kumaha enroll'Halaman pikeun émbaran bank urang jeung kumaha carana mayar ku kartu kiridit.

Anjeun Mayar deposit atawa waragad pinuh ayeuna?*

sah Input

Mangga lebetkeun sabaraha anjeun Mayar kiwari:
sah Input

Type pembayaran:

sah Input

Nepikeun aplikasi Anjeun

Kuring mastikeun yén kuring rék diajar di Central Basa Sakola, Cambridge keur kaping dibikeun. Kuring geus maca sarta Kuring nampa sagala istilah jeung kaayaan dina Bentuk ieu sareng di brosur / Website. Kami di kaséhatan alus tur teu boga naon cacad méntal atawa saraf fisik iwal sakumaha diwincik dina surat misah atawa surélék.

Mangga keletik pikeun mastikeun Anjeun satuju jeung statement di luhur*
sah Input

kalaluasaan

Kuring mastikeun yén Kuring geus baca Sarat jeung Kaayaan CLS Privasi.

Mangga keletik pikeun ngonfirmasi yén anjeun geus maca CLS Sarat jeung Kaayaan Pamakéan*
sah Input

Mangga lebetkeun naon nu katingali ...*
Mangga lebetkeun naon nu katingali ...
sah Input

Joomla! debug konsol

sidang

Émbaran profil

memori Dianggo

queries database