1. Ngabéréskeun Bentuk Enrollment online jeung aplikasi Anjeun bakal dikirim ka sakola OR ngundeur tur eusian bentuk na kirimkeun ka kami ku email, pos atawa mawa dina baé ka Kantor Sakola.
  2. Mayar setoran (kursus sareng biaya akomodasi salami 1 minggu) sareng kami bakal mesen kursus anjeun sareng ngatur akomodasi.

Kami bakal mastikeun kursus sareng akomodasi anjeun nalika kami nampi setoran sareng ngirim Surat Panarimaan. Anjeun peryogi sertipikat ieu pikeun kéngingkeun Visa Siswa Inggris. Inpormasi salengkepna tiasa dipendakan dina Kaca Émbaran Visa.

pembatalan

Kabéh cancellations kudu aya tulisan.

  1. Lamun ngabolaykeun dua minggu atawa leuwih saméméh tangtu dimimitian, urang bakal mulang ka sadayana waragad iwal deposit.
  2. Lamun ngabolaykeun kirang ti dua minggu saméméh tangtu dimimitian urang balik 50% tina kabeh waragad.
  3. Lamun aplikasi Anjeun pikeun UK Mahasiswa Visa téh gagal urang balik kabeh waragad iwal tangtu sarta akomodasi nu deposit, on resi ti offical Visa panolakan bewara. 
  4. Urang ulah balik duit wae lamun ngabolaykeun sanggeus mimiti kursus.
  5. Pembatalan kusabab larangan Covid - naon waé waé atanapi akomodasi anu henteu dianggo bakal dibalikeun deui sacara lengkep. 

pamayaran

Mangga buka 'Mayar waragad atanapi titipan'