1. Ngabéréskeun Bentuk Enrollment online jeung aplikasi Anjeun bakal dikirim ka sakola OR ngundeur tur eusian bentuk na kirimkeun ka kami ku email, pos atawa mawa dina baé ka Kantor Sakola.
  2. Mayar deposit (waragad kuliah na akomodasi keur minggu tambah akomodasi booking fee 1) jeung urang buku tangtu anjeun sarta ngatur akomodasi.

Urang bakal mastikeun Tangtu anjeun sarta akomodasi lamun urang nampa deposit anjeun sarta ngirim anjeun Letter of ditampa. siswa non-EU bakal butuh sertipikat ieu ménta UK Mahasiswa Visa. Inpo salajengna bisa kapanggih dina Kaca Émbaran Visa.

pembatalan

Kabéh cancellations kudu aya tulisan.

  1. Lamun ngabolaykeun dua minggu atawa leuwih saméméh tangtu dimimitian, urang bakal mulang ka sadayana waragad iwal deposit.
  2. Lamun ngabolaykeun kirang ti dua minggu saméméh tangtu dimimitian urang balik 50% tina kabeh waragad.
  3. Lamun aplikasi Anjeun pikeun UK Mahasiswa Visa téh gagal urang balik kabeh waragad iwal tangtu sarta akomodasi nu deposit, on resi ti offical Visa panolakan bewara.
  4. Urang ulah balik duit wae lamun ngabolaykeun sanggeus mimiti kursus.

pamayaran

Simkuring nampi bayaran tina waragad kuliah di UK Pon Sterling (GBP). Anjeun bisa mayar ku:

  • Transfer Bank
    Ka: Lloyds Bank purwakarta,
    Gonville Tempat Cabang
    95 / 97 Bupati Street
    Cambridge CB2 1BQ
    Ngaran akun: Central Basa Sakola, Cambridge
    Jumlah akun: 02110649
    Diurutkeun Code: 30-13-55
    Anjeun oge bisa peryogi nomer ieu:
    Swift / BIC: LOYDGB21035
    IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
    Mangga ngirim kami salinan tina dokumen mindahkeun bank. Murid kedah mayar sagala biaya bank.
  • Pariksa - cék kudu digambar ti Bank Inggris.
  • Paypal on ramatloka ieu - buka 'waragad Pay atanapi titipan' kaca.
  • Kiridit Card / debit - anjeun kudu telepon urang jeung rinci kartu Anjeun atawa mayar ku kartu di Kantor Sakola.
  • Cash - lamun anjeun aya di Cambridge mun anjeun enroll - punten teu ngirim tunai ku pos.