Wilujeng sumping di halaman pangmayaran online urang.

Aya rupa-rupa pilihan pikeun Mayar waragad atanapi akomodasi, pikeun lalampahan atawa bahan. Mangga ningali rinci handap.

Anjeun bisa keukeuh pariksa mindahkeun na tukeran pratés jeung biaya keur bayaran internasional, nu bisa gumantung kana bank Anjeun.

Urang ukur ngajarkeun sawawa (18 +). Mangga ukur mayar lamun bakal leuwih 18 di mimitian tangtu anjeun.

Simkuring nampi bayaran tina waragad kuliah di UK Pon Sterling (GBP). Anjeun bisa mayar ku:

Transfer Bank

Ka: Lloyds Bank purwakarta,
Gonville Tempat Cabang
95 / 97 Bupati Street
Cambridge CB2 1BQ
Ngaran akun: Central Basa Sakola, Cambridge
Jumlah akun: 02110649
Diurutkeun Code: 30-13-55
Anjeun oge bisa peryogi nomer ieu:
Swift / BIC: LOYDGB21035
IBAN: GB24LOYD 3013 5502 1106 49
Mangga ngirim kami salinan tina dokumen mindahkeun bank. Murid kedah mayar sagala biaya bank.

Cék

Cék kudu digambar ti Bank Inggris. Mangga nyieun payable kana Basa Sakola Jawa Tengah, kalawan jumlah dina GBP.

Kiridit Card / debit

Anjeun kudu telepon kami on 01223 502004 kalawan rinci kartu, atawa mayar ku kartu di Kantor Sakola.

kas

Mun anjeun di Cambridge mun anjeun enroll - punten teu ngirim tunai ku pos.

PayPal

Simkuring nampi bayaran via PayPal, tapi anjeun teu perlu akun PayPal - éta cocog sareng paling kartu lianna.

Refunds bakal ngurangan ku waragad PayPal (ngeunaan 3-4%).

Anjeun tiasa mayar deposit anjeun, waragad atanapi akomodasi di dieu. Urang ogé nampa sumbangan keur urang salaku zakat, mayar pikeun lalampahan, kagiatan atawa buku. Mangga ulah nangtukeun sacara rinci pembayaran Anjeun.

Ngaran anjeun punten.
pesen anjeun punten.

Ieu bakal butuh anjeun ramatloka PayPal nu aman dimana anjeun bisa ngasupkeun jumlah anjeun kalayan pikeun ngirim kami.

Hatur nuhun.