Lamun cicing di luar Eropa nu peryogi pikeun ménta Entry clearance, visa a. Anjeun ngusulkeun panawaran pikeun Short-Istilah Mahasiswa Visa. Mangga parios ieu dina www.gov.uk/apply-uk-visa dimana anjeun tiasa manggihan cara meunang visa a. Kami geus researched situs ieu sareng, najan kami henteu mumpuni pikeun méré saran légal, urang ngarti yén lamun hoyong panawaran pikeun visa a anjeun kudu boga dokumen bener kaasup:

  • paspor Anjeun
  • Hurup anjeun ditampa nu confirms nu geus katampa keur tangtu sarta geus dibayar waragad Anjeun. hurup ogé bakal masihan informasi ngeunaan kursus.
  • Bukti keur nembongkeun anjeun boga cukup duit pikeun mayar tetep anjeun di Inggris. Anjeun bakal kedah nembongkeun pernyataan bank anjeun ka Kedubes.

Lamun henteu suksés dina tahap ngumpulkeun visa a punten wartosan kami. Urang bisa bisa mantuan. Lamun kami henteu bisa nulungan, Anjeun kedah ngirim kami salinan tina formulir visa panolakan jeung kami bakal ngatur pikeun ngabalikeun duit waragad mayar. Urang bakal ngabalikeun duit kabéh waragad lian ti waragad kuliah na akomodasi salah minggu urang ka nutupan waragad administrasi.