Gumantung kana kabangsaan anjeun sareng sabaraha lami anjeun badé sumping ka Inggris, anjeun kedah ngadaptar visa. Pikeun tetep dugi ka 6 sasih éta Visa Pengunjung Standar, sareng salami 6-11 sasih, Visa Studi Jangka Pendek. Mangga parios ieu dina halaman wéb Pamaréntah Inggris www.gov.uk/apply-uk-visa dimana anjeun tiasa milarian terang upami anjeun peryogi visa, sareng anjeun ogé tiasa ngadaptar online. Kami parantos nalungtik situs ieu sareng, sanaos kami henteu mumpuni pikeun masihan naséhat hukum, kami ngartos yén upami anjeun hoyong ngadaptar visa anjeun kedah ngagaduhan dokumén anu leres kalebet:

  • paspor Anjeun
  • Hurup anjeun ditampa nu confirms nu geus katampa keur tangtu sarta geus dibayar waragad Anjeun. hurup ogé bakal masihan informasi ngeunaan kursus.
  • Bukti pikeun nunjukkeun anjeun gaduh cekap artos kanggo mayar kanggo cicing di Inggris.

Upami anjeun henteu suksés kéngingkeun visa punten kirimkeun kami salinan formulir penolakan visa sareng kami bakal ngatur biaya pengembalian dana. Kami bakal ngabalikeun duit sadayana biaya sanés kursus sareng akomodasi akomodasi saminggu pikeun nutupan biaya administrasi.