Murid kalayan sarwa luar imah

akomodasi Anjeun ngajadikeun sakabeh bédana ka enjoyment Anjeun waktos Anjeun dieu na kana kasuksésan studi Anjeun. Paling santri cicing di imah lokal, sakumaha ieu méré éta kasempetan pikeun latihan diomongkeun jeung ngadengekeun Inggris di imah.

homestays urang téh sadayana béda: sabagian aya kulawarga kalawan barudak, sababaraha aya pasangan heubeul atawa jalma tunggal. Dina garis jeung etos sakola, urang Tujuan pikeun nempatkeun urang siswa kalawan homestays Kristen. kulawarga homestay anjeun bakal miara tur supportive bari anjeun kalawan them.We hoyong aranjeunna ngarasakeun gaduh anjeun imah maranéhanana jeung anjeun ngarasakeun mahluk sareng maranehna.

Anjeun bakal boga kamar tunggal (aya ogé sababaraha kamar kembar pikeun pasangan nikah). Meureun aya mahasiswa sejen tinggal di imah sarua, tapi kami Tujuan teu nyimpen dua siswa anu nyarita bahasa sarua di imah sarua iwal ieu dipénta. Urang nawiskeun akomodasi homestay kalawan satengah dewan, ranjang na sarapan atawa timer catering.

Perhatikeun yén urang ngan bisa ngatur akomodasi keur anjeun lamun anjeun diajar on kursus Umum atanapi intensif Inggris urang, moal kursus Bagian-waktos urang.

kamar tinggal murid

keur Bulan Juli jeung Agustus wungkul kami nawiskeun jumlah kawates kamar padumukan timer catering pisan deukeut sakola (di YMCA). Modern, beresih jeung caang, unggal rohangan boga hiji ranjang tunggal kalawan nyatu gudang pikeun baju, meja hiji, nyeuseuh-baskom sarta fridge ageung / freezer. Sababaraha siswa babagi hiji dapur jeung kamar mandi, nu cleaned unggal poe.

Aya kamar laundry sarta gym di gedong, sarta salajengna-panto téh puseur olahraga sarta kolam renang.

Buku kamar anjeun pisan pas! Bookings di blok mingguan antara 30 Juni jeung 31 Agustus 2019.

YMCA kamar YMCA pawon

  • satengah dewan

    Halfboard ngawengku sarapan jeung sore makan, Senén mun Jumaah tur sagala hidangan dina weekends.
  • Ranjang & Sarapan

    Ieu ngawengku sarapan tapi anjeun kudu gaduh sadayana hidangan lianna di réstoran atawa warnet.
  • Tuang nyalira

    Anjeun boga kamar di imah ku kulawarga anjeun masak kadaharan anjeun di dapur maranéhanana.
  • Pilihan séjén

    Sababaraha mahasiswa ngatur accomodation sorangan atawa deukeut Cambridge.
  • 1