Murid kalayan sarwa luar imah

akomodasi Anjeun ngajadikeun sakabeh bédana ka enjoyment Anjeun waktos Anjeun dieu na kana kasuksésan studi Anjeun. Paling santri cicing di imah lokal, sakumaha ieu méré éta kasempetan pikeun latihan diomongkeun jeung ngadengekeun Inggris di imah.

homestays urang téh sadayana béda: sabagian aya kulawarga kalawan barudak, sababaraha aya pasangan heubeul atawa jalma tunggal. Dina garis jeung etos sakola, urang Tujuan pikeun nempatkeun urang siswa kalawan homestays Kristen. kulawarga homestay anjeun bakal miara tur supportive bari anjeun kalawan them.We hoyong aranjeunna ngarasakeun gaduh anjeun imah maranéhanana jeung anjeun ngarasakeun mahluk sareng maranehna.

Anjeun bakal boga kamar tunggal (aya ogé sababaraha kamar kembar pikeun pasangan nikah). Meureun aya mahasiswa sejen tinggal di imah sarua, tapi kami Tujuan teu nyimpen dua siswa anu nyarita bahasa sarua di imah sarua iwal ieu dipénta. Urang nawiskeun akomodasi homestay kalawan satengah dewan, ranjang na sarapan atawa timer catering.

Urang bisa jadi teu salawasna bisa papanggih sasuai ka nu Anjeun persis. Mangga menta mun anjeun enroll.

Perhatikeun yén urang ngan bisa ngatur akomodasi keur anjeun lamun anjeun diajar on kursus Umum atanapi intensif Inggris urang, moal kursus Bagian-waktos urang.

kamar padumukan

keur Bulan Juli jeung Agustus urang boga kamar padumukan timer catering deukeut sakola, biasana di salah sahiji akademi Cambridge University. Tiap murid bakal meunang kamar sorangan, kalayan meja a. Aranjeunna biasana baris babagi dapur kalayan sémah lianna. The pancuran nu sok komunal, tapi sacara pribadi enclosed. Paling boga aksés ka fasilitas laundry.

kamar ieu tunduk kana kasadiaan, sarta kaayaanana rupa-rupa gumantung kana lokasi. Mangga wartosan kami nanya keur rinci.

Harga kamar padumukan, timer catering, nyaeta £ 165 per minggu, ditambah hiji fee booking £ 50 awal.

YMCA kamar YMCA pawon

  • satengah dewan

    Halfboard ngawengku sarapan jeung sore makan, Senén mun Jumaah tur sagala hidangan dina weekends.
  • Ranjang & Sarapan

    Ieu ngawengku sarapan tapi anjeun kudu gaduh sadayana hidangan lianna di réstoran atawa warnet.
  • Tuang nyalira

    Anjeun boga kamar di imah ku kulawarga anjeun masak kadaharan anjeun di dapur maranéhanana.
  • Pilihan séjén

    Sababaraha mahasiswa ngatur accomodation sorangan atawa deukeut Cambridge.
  • 1