Murid kalayan sarwa luar imah

Tinggal di bumi lokal mangrupikeun ide anu saé kusabab anjeun tiasa ngalaksanakeun Basa Inggris sapopoe. Inang anjeun bakal prihatin sareng ngadukung bari anjeun sareng aranjeunna. 

Urang nawiskeun salah satengah papan akomodasi homestay, ranjang jeung sarapan or tuang nyalira.

Homestay urang sadayana béda: kulawarga sareng barudak, pasangan sepuh atanapi jalma tunggal. Seja sareng etos sakola, urang tujuankeun pikeun nempatkeun murid urang sareng homestay Kristen.

Anjeun bakal ngagaduhan kamar tunggal (aya ogé sababaraha kamar kembar pikeun pasangan kawin). Sakapeung meureun murid sanés di bumi ti nagara sanés.

Perhatikeun yén urang ngan bisa ngatur akomodasi keur anjeun lamun anjeun diajar on kursus Umum atanapi intensif Inggris urang, moal kursus Bagian-waktos urang. 

  • Papan satengah

    Satengah-jam janten nyertakeun sasarap sareng tuangeun wengi, Senén dugi Jumaah sareng sadayana tuangeun di akhir minggu.
  • Ranjang & Sarapan

    Ieu ngawengku sarapan tapi anjeun kudu gaduh sadayana hidangan lianna di réstoran atawa warnet.
  • Tuang nyalira

    Anjeun boga kamar di imah ku kulawarga anjeun masak kadaharan anjeun di dapur maranéhanana.
  • Pilihan séjén

    Sababaraha mahasiswa ngatur accomodation sorangan atawa deukeut Cambridge.  
  • 1