Kami delighted janten ngajarkeun murid ti sagala juru 4 tina dunya - datangna sarta gabung kami sarta nyieun babaturan ti loba buana! The kelas oge leutik pisan, kalawan ukur sabudeureun 5-6 mahasiswa per kelas!